CHP'den seçim sonuçları açıklaması

CHP'li Onursal Adıgüzel, "Erken açıklamalar olacak, 'Biz kazandık' diyenler olacak ama biz CHP Genel Merkezi olarak hızlı değil, doğru sonuçları açıklayacağız." dedi.

CHP'den seçim sonuçları açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
29 Mart 2019 Cuma 17:38

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim çalışmalarına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Adıgüzel, "Erken açıklamalar olacak, 'Biz kazandık' diyenler olacak ama biz CHP Genel Merkezi olarak hızlı değil, doğru sonuçları açıklayacağız. Bunlar, YSK ile teyit edilmiş sonuçlar olacak. Bir oyun bile peşine düşeceğiz" dedi.

CHP örgütlerinin 973 ilçede ciddi bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Adıgüzel, "Özellikle sandık görevlilerin atanması, müşahitler, okul sorumlularının belirlenmesi noktasında ciddi bir çalışma yaptık" dedi.

Türkiye 194 bin sandık bulunduğunu ancak partilerin ittifaklar dolayısıyla bütün seçim bölgelerinde görevli bulunduramadığına dikkati çeken Adıgüzel, CHP olarak seçim günü 600 bin kişilik bir ekiple çalışacaklarını söyledi.

3 aşamalı bir kontrol mekanizması

Sandıkları 3 aşamalı bir kontrol mekanizması ile test edeceklerini bildiren Adıgüzel, sisteme önce okul sorumlularının, sonra ilçe başkanlıklarının giriş yapacağını, son olarak da YSK karşılaştırmalarının girileceğini aktardı. Sistemin eğer bir sorun varsa kırmızı renge dönüşerek uyarı vereceğini dile getiren Adıgüzel, partinin 4'üncü katında oluşturdukları izleme ve çağrı merkezinde ise bunların takip edileceğini söyledi.

Çift vardiyalı çalışılacak çağrı merkezinde 200'e yakın kişinin görev alacağını anlatan Adıgüzel, "Arkadaşlarımız, bire bir sandıklardaki sorunları gördüklerinde örgütümüzü uyaracak. Hangi illerde ne kadar başarı gösterdik, bunu da raporlaştırdığımız bir sistemimiz var" dedi.

CHP
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

turann En beğenilen yorum
geçen seçim de görmüştük peeehhh pehhhh