CHP ve İYİ Parti'den Bursa'da ortak miting

İYi Parti lideri Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Gökdere Meyda'nında ortak miting düzenledi.

CHP ve İYİ Parti'den Bursa'da ortak miting
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
28 Mart 2019 Perşembe 18:09

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Gökdere Meyda'nında ortak miting düzenledi. İlk olarak sahneye çıkan İYi Parti lideri Meral Akşener oldu. 

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

- Bu meydanda bu fotoğrafı görenler yeniden bize her türlü iftirayı, hakareti yapacaklar. Boşverin... Bu bir yerel seçim. Mustafa Bozbey sadece Bursa'ya ne yapacağını anlattı. Olması gereken bu. Projelerinden bahsetti, Nilüfer'e yaptıklarından bahsetti.

- Genel seçimlere yönelik tek kelime etmedi. Cumhur ittifakının mensuplarına tek kelime etmedi. İşte Millet İttifakı bu anlayışla kuruldu. Ve MHP seçmenine de, AKP seçmenine de "kardeşimizdir, canımızdır, kanımızdır" demeye devam etti, devam edecek.

- Tayyip Erdoğan bunu hep yapıyor, hep böyle iftiralarla seçim kazandı. 29 arkadaşımızın içinde 2'si şehit yeğeni! Böyle bir şey yapılabilir mi? Bu ülkeye yapılan en büyük kötülüktür bu. Bu 29 kişinin ortak noktaları Kürt kökenli olmaları. AKP'li olsalar "Kürt kardeşlerim" olacaktı. Bizimle oldukları için PKK'lı oldular. Hadi ordan be!

- Ekonominin içine tükürdüler. Bir damat var başta ne söylediği belli değil. Damat ve kayınpeder el ele verdi; çiftçi öldü. Meral Akşener'den Erdoğan'a hodri meydan: "Hapsettirecekmiş beni. Elinden geleni ardına koyma!

Akşener'in ardından sahneye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

- Diyorlar ki 'beka sorunu' var. Beka sorunu var demek, Türkiye'nin geleceği yok anlamına gelir demektir. Sizin Türkiye'den haberiniz bile yok. Türkiye bölgesinin en güçlü devletlerinden birisidir. Her hangi bir beka sorunu yok. Türkiye üretimden kaparılmadığı sürece hiçbir beka sorunu yoktur. Bunu söyleyenler vatandaşı korkutmak istiyor.

- AKP'ye oy veren kardeşlerim vicdanlarına şu soruyu sormak zorunda; 70 milyar dolar fabrikaları sattın, 500 milyar dolar borçlandın. Bizi neden soğan kuyruğuna mahkum ettin? Buna varlık kuyruğu dediler. Vatandaşın aklı ile alay ediyor. Vatandaşla dalga geçilir mi? Oraya giden insanlar fakir fukara insanlar. Bir varlık kuyruğu olsa o kuyruğun başında sen olurdun. Ben seni bilmez miyim?

- Kriz çıktığında tanzim satış çadırları kurdular. Antalyalı bir grup iş insanı tırlarla yardım yaptı. Bedava aldıkları TIR'larla aldıkları ürünleri parayla fakir fukaraya sattılar. Defalarca söyledim inkar edemiyorlar

- Tank yapıp bize satacaklar. İşçiler bizim fabrikalar bizim arsa bizim. Neden biz Katar ordusundan tank alalım? Sayın Bahçeli'nin suskun kalmasını anlayamıyorum bütün bunlar olurken.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar