Adaylığı iptal edilen Çalkaya'nın yerine eşi aday oldu!

İzmir'in Balçova ilçesinde Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının YSK tarafından düşürülmesi üzerine, eşi Fatma Çalkaya aday olarak açıklandı.

Adaylığı iptal edilen Çalkaya'nın yerine eşi aday oldu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 15:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı yazılı açıklamada, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının YSK tarafından düşürülünce eşi Fatma Çalkaya'nın CHP'nin yeni adayı olarak tespit edildiğini açıkladı.

CHP'li Torun konuyla ilgili şunları söyledi:

"Mehmet Ali Çalkaya'dan sonra adayımızın kim olacağına Balçova halkı karar verdi. Hem partililerimiz hem de Balçova halkı adayımızın sahadan, siyasetten biri olması hem de YSK hukuksuzluğuna anlamlı bir cevap içermesi beklentisini dile getirdi. Balçova halkı 15 senedir her meselede yanlarında olan, sokak çocuklarından yoksullara, her muhtacın hizmetine koşan, tanıdığı, bildiği, sevdiği birini, Fatma Çalkaya'yı aday göstermemizi talep etti. Genel Merkezimiz de bu beklentiler doğrultusunda Fatma Çalkaya'yı belediye başkan adayı göstermeye karar verdi. Hem Çalkaya'nın hem de benzer tüm hukuksuzlukların hesabını halkımız bu seçimde sandıkta soracaktır."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar