2018 Sevgililer Günü'nde ne giyilir?  

Sevgililer Günü'nde ne giyeceğim derdine düştüyseniz hemen kombin önerilerimize göz atın.

2018 Sevgililer Günü'nde ne giyilir?   
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
14 Ocak 2018 Pazar 08:46

Sevgililer Günü kimisi için çok özel bir iken kimileri için sıradan bir günden öteye geçemiyor. "Bize her gün Sevgililer Günü" diyenlerdenseniz saygımız sonsuz ama o güne özel bir şeyler yapmak istiyorsanız giyeceğiniz kıyafete karar vererek başlayabilirsiniz. Peki ya Sevgililer Günü'nde ne giyilir? Nasıl bir kombin oluşturulur? Tüm merak ettiklerinizi cevapladık.

2018 Sevgililer Günü'nde ne giyilir?  

Özel günlerde kombin yapmak için günler öncesinden düşünmeniz gerekiyorsa 14 Şubat sevgililer günü hazırlıklarına da başlamışsınız demektir. 2018 14 Şubat sevgililer günü için plan yapanlar için harika kombin önerilerimiz var.

Belki biraz klasik olacak ancak bu gece işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, küçük siyah elbise tercihiniz olmalı. Farklı kesimler, zarif detaylarla siyah elbisenizle romantik ve kusursuz bir geceye adım atabilirsiniz. Bu klasiği daha özgün kılmak için de püsküllü aksesuarları kullanıp yeni sezona “Merhaba” diyebilirsiniz. Püsküllü bir clutch harika olacaktır.

Şık bir yerde yemek yemeyi planlıyorsanız bu harika kadife elbise ile şık görünebilirsiniz. Hem Şubat ayı için son derece uygun hem de çekici görünebileceğiniz bir kombin.  Sevgililer Günü'nün rengi kırmızıdır. Harika kırmızı etek, kırmızı bere ve kırmızı botlarla muazzam görünebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nün romantik havasını çiçeklerle yaşayın. Moda dünyasının teknolojiyle buluşmasıyla 3D çiçek baskıları üzerimizde taşıdığımız çiçekleri adeta canlı kılıyor. Hazır indirim sezonundayken Sevgililer Günü için ne giyeceğinize karar veremiyorsanız gündüzden alışverişe çıkın ve çiçekli elbiselere göz atın, akşam sevdiğinize çiçek gibi görünün.

14 Şubat’ta rahatınızı da ön planda tutmak istiyorsanız pantolon en iyi seçim olacaktır. Kış mevsiminde şık olmanın en güzel yanı olan İspanyol paça pantolonları şık bir triko kazakla giyebilirsiniz. Daha etkileyici bir görünüm için dolgu topuklu ayakkabı giyerek bacaklarınızı olduğundan uzun gösterebilirsiniz.

Son bir kaç dönemdir yükselişte olan deri pantolonları sevgililer gününde ister şık bir restorantta isterseniz de bir barda rahatlıkla giyebilirsiniz. Deri pantolonlarınızı ince topuklu bootieler ya da stilettolarla tamamlayabilirsiniz.

Transparan sezonun en seksi detaylarından. Bu gece kendinizi ve sevdiğinizi şımartmak istiyorsanız transparan kumaşlara şans tanıyın. Transparan bir bluz ya da transparan geçişli şık bir elbise tercih edebilirsiniz. Abartıya kaçmamak için de bu seksi detayı spor parçalarla kombinleyin. 

Sevgililer günü kış aylarında olduğu için kalın giyinmeniz gerekebilir. Bunun için çekici görünen harika kazaklar tercih edebilirsiniz. Diz üstü çizmeler, bu özel günde harika bir kombine imza atmak için tercih edilebilecek en iyi parçalardan biri. Bu çizmeleri mini triko elbiselerle kombinleyerek harika görünebilirsiniz.

Romantik bir akşam için dantel vazgeçilmez. Dantel bir elbise, etek, gömlek ya da dantelli seksi bir iç çamaşırı... Yapmanız gereken dantelin büyülü havasını Sevgililer Günü’nde üzerinize taşımanız.

Özel günlerde kıyafetiniz kadar içinize giydiğiniz iç çamaşırınız da sizin seksi görünmenizi sağlıyor. Eğer içinize giydiğiniz iç çamaşırının şık ve hoş durduğunu düşünüyorsanız, bu sizin dışınıza hatta giydiğiniz elbiseye bile yansır. Böylece kendinizi daha iyi hissedersiniz. Gündelik giydiğiniz basic iç çamaşırlarınızla işiniz bittiyse, şimdi biraz eğlenme zamanı. Stiliniz ne olursa olsun dantelli, fırfırlı, transparan, çarpıcı ve seksi iç çamaşırları mutlaka gardırobunuzda bulunması gereken parçalar arasında.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar