Twitter hesap silme, kapatma işlemi

Twitter hesabınızı silmek ya da yeni hesap açmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Twitter hesap silme işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gerekenler...

Twitter hesap silme, kapatma işlemi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
20 Aralık 2017 Çarşamba 16:28

Twitter, son yılların en çok kullanılan uygulamalarından biri. Öyle ki Türkiye'nin ve dünyanın gündeminden haberdar olmak için kullanabileceğiniz en uygun mecra. Hatta Facebook'un ardından en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi de diyebiliriz. Peki ya Twitter hesabınızı katmak istiyorsanız ne yapmalısınız? Twitter hesabı silme, kapatma işlemi nasıl yapılır?

TWITTER HESAP SİLME

Twitter hesabınızı silmek, kapatmak istiyorsanız, bunun iki yolu var:

1) Hesabınıza giriş yapın ve sağ üstteki dişli ikona tıklayın. Ayarlara girin ve karşınıza çıkan sayfanın en altında yer alan 'Hesabımı devre dışı bırak' kısmına tıklayın.

Karşınıza çıkan uyarı sayfasında hesabınızın geri alınmamak üzere 30 gün içinde kapatılacağı, giriş yaparsanız kapatma işleminin iptal olacağı bilgilendirmesi yapılacaktır.

Çıkan sayfada, "Bu bir veda mı?" başlığı altında şu uyarılar yer alır:

Kullanıcı verini yalnızca 30 gün için saklarız ve bu sürenin sonunda kalıcı olarak silinir. Hesabını devre dışı bıraktıktan sonra 30 gün içinde giriş yaparak hesabını tekrar etkinleştirebilirsin.

Kullanıcı adını veya Twitter adresini değiştirmek için hesabını devre dışı bırakmana gerek yok. Ayarlarsayfasından değiştirebilirsin. Tüm @yanıtlar ve takipçiler değişmeden kalacaktır.

Eğer bu hesabın kullanıcı adını veya e-posta adresini başka bir Twitter hesabında kullanmak istersen, hesabını devre dışı bırakmadan önce bu bilgileri değiştir. Kullanıcı verileri kalıcı olarak silinene dek bu bilgiler kullanılamayacaktır.

Hesabın birkaç dakika içinde Twitter'dan kaldırılmış olacak, ancak kimi içerikler devre dışı bırakma işleminden birkaç gün sonrasına kadar twitter.com üzerinde görünür olabilir.

Google gibi arama motorları tarafından oluşturulan içerik üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır.

Silmekte kararlıysanız devre dışı bırak butonuna tıklayabilirsiniz.

Twitter hesap silme ekranı için tıklayınız

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar