Samsung sunum tahtası Flip'i tanıttı

Okullardaki siyah tahtaların yerini akıllı tahtaların almasının ardından şimdi de akıllı sunum tahtası geliyor. Samsung, işlevsel beyaz tahtası Flip’i tanıttı.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
10 Ocak 2018 Çarşamba 16:05

Teknoloji markası Samsung, CES 2018'de işlevsel beyaz tahtası Flip’in tanıtımını gerçekleştirdi. Şirketlerin not almak ve sunum yapmak amacıyla kullandığı beyaz tahta daha teknolojik bir hal alıyor. Okullarda tebeşirle yazılan siyah tahtaların yerini teknolojik akıllı tahtaların almasının ardından, şimdi de şirketlerdeki beyaz tahtalar teknolojiye ayak uyduruyor.

Samsung, işlevsel beyaz tahtası Flip’in çalışmaların dijital ortama taşınacağını ve işlerin daha da kolaylaşacağını öne sürdü. Hem "a4" boyutunda hem de analog beyaz tahta benzeri tasarımları bulunan işlevsel beyaz tahtası Flip WM55H, dokunmatik bir ekran sunuyor. Kullanıcılar hem parmaklarını hem de özel çift taraflı kalemi kullanarak aynı anda içerik ekleyebiliyor veya ekrana açıklama yapabiliyor.

Samsung Flip beyaz tahta; kablosuz bağlantı, USB, PC ve mobil portlar ile cihaz uyumluluğu sunuyor. İşte tanıtım videosu:

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar