Mart ayı aylık burç yorumları 2018

2018 Mart ayı aylık burç yorumlarını sizler için hazırladık. Sizin burcunuzu Mart ayı boyunca hangi gelişmelerin beklediğini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Mart ayı aylık burç yorumları 2018
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
26 Şubat 2018 Pazartesi 13:16

Aylık burç yorumlarını okumadan geçemeyenlerdenseniz bu içerik tam size göre. Astrolojik açıdan burcunuzu bekleyen gelişmeleri, hayatınızdaki değişimleri "Mart ayı aylık burç yorumları 2018" yazımızdan okuyabilirsiniz.

Koç burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Koç burcu Mart 2018 tarihinde isteklerine ve gelecekle ilgili planlarına odaklanıyorsun. Moralin her geçen gün daha da yükseliyor. Önümüzdeki süreçte umut vaat eden gelişmeler seni bekliyor. Uzun zamandır istediğin bir şeyi ay ortası gibi gerçekleştiriyorsun. Şu günlerde geçmişe takılı kalmaktan vazgeçmek adına yeniliklere yöneliyorsun. Koç burcu Mart ayında kariyer alanında hedef kitlesini büyütüyor. Kazancını artıracak işlere yöneliyorsun. Karşına çıkabilecek sıkıntıları aşmak için yeniliklere başvuracaksın. Güven duyduğun dostlarının desteği ile hızla ilerliyorsun.

Boğa burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Bu ay Boğalar için özellikle kariyer lehine olacaktır. İşverenler adil ve çalışkan çalışanları kesinlikle takdir edeceklerdir. Mart ayında şüphesiz ki üstün olacaksınız, ancak bu durumdan faydalanmaya çalışmayın. Hiç kimse böbürlenen insanlardan hoşlanmaz. Potansiyel olarak birkaç düşman edinebilirsiniz. Fazla enerji sporda kullanılabilir. Örneğin squash deneyin. İtaatkar olmayın ve insanların size bu şekilde davranmalarına izin vermeyin. Haklarınız için ayağa kalkın.

İkizler burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Şans, bu ay yeni şeyleri başlatmak sorunsuz bir şekilde ilerlemek için uygun enerjilerin hakim olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay Devlet görevlileri için ödüller ve tanınırlığı arttıracak etkiler söz konusu. Geçici işlerde çalışanlar için kalıcı olma şansı var olacaktır. Eğitim ve varlıkları arttırmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Akrabalık ilişkilerinizde miras mülkiyet anlaşmazlıkları gibi konularda arabuluculuk yapmaya çalışın. Sonunda madden manen iyi enerjiler ile mükafatlandırılabilirsiniz.

Yengeç burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Yengeç burcu Mart 2018 tarihinde maddi durumlar gündeme geliyor. Alım-satım, ödeme ve bütçe dengeleme gibi konular ön planda. Bir paranın veya malın elden çıkarılması üzerine konuşmalar yapılıyor. Yüklü ödemelerle birlikte geciken gelirler arasında gidip gelmeler yaşanıyor. Ay ortasından sonra hızlanan işler ve yeni gelir kaynakları durumu çözüme kavuşturuyor. Bazılarınız için aile desteği büyük oranda rahatlama sağlıyor. Harcamalara en fazla dikkat edilmesi gereken ay Mart 2018. Ortaklık, iş değiştirmek ve borç vermek için uygun bir dönem değil.

Aslan burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Mart kesin sonuçlara varmak için hiçbir surette doğru ay değildir. Aslanlar her ne kadar işler onların vizyonlarına göre şekillendiği zaman dominant ve mutlu olsa da, bu kez büyük sorunlarla karşılaşacaksınız ve geri çekilmek zorunda kalacaksınız Tüm artıları ve eksileri dikkatlice tartın, herhangi bir kararda acele etmeyin. Şimdi yatırımlar için iyi bir zaman değil. Bir darbe alabilirsiniz. Zorunluluklar ve her türlü işlem, gerçekten hızlı geçecek. Yıldızlar sizi destekliyor.

Başak burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Bu ay kıskanç kişilerin iş ve özel yaşamınızda huzurunuzu kaçıracak davranışları ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olun ve bu anlamda bir durum olduğunda yasal yollarla hakkınızı arayın emin olun işe yarayacaktır nerede durmaları gerektiğini bu davranışınız sayesinde öğreneceklerdir. İş hayatınızda keskin kararlar ve uygulamalardan uzak durmalısınız. Bu ay gıda ve ilaç zehirlenmelerine karşı da tedbirli davranın bilmediğiniz yerde yemek yemeyin kendi başınıza ilaç kullanmayın. Özel yaşamınızda ise evli Başaklar eşinizin ani sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz bu ay. Yurt dışı ile ilgili finansal ya da eğitsel konularda bağlantılarınız varsa ay boyunca her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Terazi burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Terazi burcu Mart 2018 tarihinde birçok konuda şansın açılıyor. Kariyer ve kazançta yaşanan önemli gelişmeler sende rahatlama sağlıyor. Yanı sıra duyduğun gelecek endişesi son bulmuş değil. Aile ve yakın akrabalarla ilgili yapılan yenilikler ucundan kıyısından seni de etkiliyor. Desteğin artıyor. Özel hayatında yeni bir ilişkiye sahip olmak için eski kapıyı kapatman gerekiyor. Evliliklerde bazı konularda sabır şart gibi görünüyor. Bu aydan itibaren hayatın her yönden düzene girebilir. Bunun gerçekleşmesi için iç şartlarla birlikte dış şartların da olgunlaşması gerekiyor.

Akrep burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Akrepler son zamanlarda özellikle fiziksel durumları ile ilgili konuları ihmal ettiler. Mart ayında bir fitness merkezine gitmeli ya da mesela arkadaşlarınızla spor yapmalısınız. İş yerinde stresten kurtulacaksınız, bağışıklığınızı güçlendireceksiniz ve sağlık sorunlarınızdan kurtulacaksınız. Yeni bir ilişkiye çok yanaşmayın. Arkadaşlarınızı ve onlar için en azından birkaç dakikanızı ayırabiliyor olmanızı unutmayın. Onları daha fazla görmediğiniz için üzüleceklerdir. Zorlu projeler için yıldızların desteğini kullanın. Şimdi yeni bir fikirle ortaya çıkmak ve parlamak için doğru zamandır.

Yay burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Yay burcu Mart 2018 tarihinde aktif hale geliyorsun. Hedeflerin konusunda kendine olan güvenin artıyor ve atacağın adımlarda cesurca davranıyorsun. Karşı görüşe sahip birtakım insanlarla olan mücadelen devam ediyor. Bu dönemde hem sosyal yaşantında hem de kariyerinde rakiplerin artabilir. Yeni iş kurma hayaline sahipsen ya da aklında herhangi bir proje varsa hayata uyarlamaya başlıyorsun. Korkuların ve takıntıların giderek azalıyor. Özel hayatın ve ilişkilerinde mantığın ne derse desin sezgisel hareket edeceksin.

Oğlak burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Kendinize ve sağlığınıza özen gösterin. Belki Oğlak burcunun Mart'ta fazla boş vakti olmayacak ancak önleyici tedbirin çok önemli olduğunu unutmayın. İş söz konusu olduğunda sakin bir dönem geçireceksiniz. Sadece çok pasif olmayın, işverenler her zaman izlerler. Etrafınızdaki diğer insanların ruh hali değişimlerinin sizin huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Soğukkanlı ve rahat kalın; en sonunda iyi ruh halinizi siz onlara "bulaştırabilirsiniz". İşyerinde uzun süreli sorun yaşadınız mı? Şimdi bunlar nihayet çözülebilecek. Yıldızlar sizi destekliyor.

Kova burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Bu ay iş hayatınızda farklı kaynaklardan gelirler elde etmeye başlayabilirsiniz. Nakit akışı artacak ve değerli bir şeylere sahip olma imkanını yakalayacaksınız. Yatırımlarınızı başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi istekleriniz ile yapmanız karlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova’lar onların özel yaşamları ile yaşanan stresli gelişmelerden duygusal olarak yoğun bir şekilde etkilenseniz de yaşanan olayların çok fazla içinde olmamaya özen gösterin. İlişkisini sorunsuz şekilde devam ettiren Kovalar bu ay maddi ve duygusal konularda daha istikrarlı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Balık burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Balık burcu Mart 2018 tarihinde git gel şeklinde düşüncelere sahipsin. Sabit fikirli olmaktan biraz uzaklaşıyorsun. Fikirlerini değiştirebilen etkiler ve arkadaşların sayesinde ortaya koyduğun işlerde daha başarılı olacaksın. İsteklerini netleştirmen gerekiyor. Kararsızlıkların başına bela. Bu noktada her şeyden uzaklaşabiliyorsun. Gizli ilişkilerden ve husumetlerden uzak kalınması, risk alınmaması gereken bir döneme giriyorsun. Öncesinde yaşanan bir tartışma tekrar gündeme gelebilir ve sen bu kişiyle yeniden konuşmaya başlayabilirsin. Ancak fazla güvenmemen konusunda seni uyarıyoruz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar