Korna ve kalabalıklar içinden kaçıp huzura giden tatil rotaları

Yoğun koşuşturma içinde bir nebze olsa huzur bulmak için kendimizi güzel mekanlara veya farklı rotalara kaçmaya çalışıyoruz. Sizler için  Büyük şehirlerde korna sesleri, kalabalıklar içinde yaptığınız koşuşturmalara kısa bir ara verip huzura yolculuk etmenizi sağlayacak rotalar belirledik.

Korna ve kalabalıklar içinden kaçıp huzura giden tatil rotaları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
13 Mart 2018 Salı 15:08

Eceabat

Trakya Bağ Rotası ile Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Eceabat, birçok güzellikleri ile misafirlerini bekliyor. Gelibou Yarımadası'nın bir ucu olan Eceabat’ta sakin bir hayat sizi bekliyor.

Seferihisar

Ege Bölgesi'nin huzur üfleyen yeri olan Seferihisar, şehir mimarisi ve birbirinden güzel mekanları ile kafanızı dinlendirebileceğiniz yerlerden biri.

Bozcaada

Yaz sezonunda hayli kalabalıklaşan Bozcaada, şu aralar çok kalabalık olmadığından tamda  gidip ada ruhunu yaşamak ve kendinizi dinlemek için tercih edebileceğiniz yerlerin başında geliyor.

 

  

Cunda

Ayvalık yerlileri için uzun yıllar boyunca bir semtten farksız olan Cunda'nın güzelliği lokaller için kanıksanmış olsa da şehirde doğup büyüyen ve giderek cam kaplı plazalar arasında sıkışanlar için bu tarihi Rum semti öylesine kıymetli ki... Arkanızda yemyeşil manzara, aralardaki zeytinlikler ve önünüzdeki harika deniz manzarası Cunda'yı sevmek için bizce yeterli..

Tirilye Kazdağları

Bursa'nın hızla büyüyen ve şehirleşen planlamasının gölgesinde kalan Mudanya gibi Tirilye'de de doğallık arayanlar için gidilmesi gereken bir yer.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar