Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? Instagram hatası nasıl çözülür?

Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? soruları Instagram'da yaşanan sorun nedeniyle gündeme geldi. Peki ama Instagram'a ne oldu, Instagram çöktü mü?

Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? Instagram hatası nasıl çözülür?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
10 Mayıs 2018 Perşembe 16:04

Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? soruları Instagram'da yaşanan sorun nedeniyle gündeme geldi. Peki ama Instagram'a ne oldu, Instagram çöktü mü?

 

Birçok kullanıcı Instagram ile ilgili sorun yaşamakta. Instagram'da fotoğraflar yenilenmiyor ve beğeni yapılmıyor.

Instagram, 'Üzgünüz, akış yenilenemedi' hatası veriyor. 

Masaüstünden Instagram kullananlar ise '5xx Server Erro' hatası vermekte. 

 

5xx Server Error Instagram hatası nedir, nasıl çözülür?

5xx Server Error hatası sunucu taraflı bir hatadır. Yani kullanıcıdan kaynaklanmaz. Bu hata Instagram'da sorun var anlamına gelir.Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram yetkililileri tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir. 

5xx Server Error hatasının çözümü nedir?

Instagram kullanıcıları 5xx Server Error hatası alıyorsa bu durumda sadece sorun giderilene kadar beklemelidir. Telefon veya bilgisyar ayarları ile oynamamalıdır.  Siz bilgisayar veya telefonda işlem yaparak bu hatayı gideremezsiniz. Instagram yetkilileri sorunu en kısa sürece çözecektir.

Aşağıdaki şekildeki gibi bir hata alıyorsanız tahmini instagram sunucularında oluşan bir sorundan dolayı genel bir durum var. Çevrenizde instagram kullanıcısı, farklı bir cep telefonu veya bilgisayardan instagram sitesine giriş yapmaya çalışınız. Sorun genel veya bölgesel ise ilerleyen saatlerde tekrar deneyiniz. Yukarıdaki adımlara rağmen hala Instagram' a giriş yapamıyorsanız çözüm önerileri için: DNS değiştirip giriş yapmaya çalışınız. VPN uygulaması / VPN programı ile deneyiniz. Çok sık giriş denemesi yaptıysanız farklı bir internet ağından erişim yapmaya çalışınız. Instagram' a resmi uygulaması ve tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin.

Instagram'daki sorun düzeldi mi?

Instagram'daki sorun 1 saat içinde düzeldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar