İlk Gece Seksi (Gerdek Gecesi) Nasıl Olmalı?

Tüm çiftlerin en büyük kabuslarından biridir ilk gece yaşanacaklar. Kafanızdaki soruların hepsini sizler için açıkladık.

İlk Gece Seksi (Gerdek Gecesi) Nasıl Olmalı? - Sayfa 1

Bekâreti kaybetmek - İlk kez seks yapmak

Bekâret o, "ister kullan, ister kötüye kullan" terimlerden biridir. Temel olarak, yanılsama ve yanlış inanışlara rağmen ne tür bir insan olduğunuzun değil, sadece henüz seks yapmadığınızın göstergesidir. Kötü bir âşık olacağınız ya da orgazm olamayacağınız anlamına gelmediği gibi -sonuçta, kabul edin ki diğer cinsel alanlarda yeni başlayan biri gibi bakire değilsinizdir muhtemelen- yıllardır bu işi yapan birine göre yatakta daha iyi olacağınız anlamına da gelmez. Herkesin yaptığı kanısına gelince... Öyle ya da böyle nasıl olsa herkes bir gün bekâretini kaybedecektir. Bu nedenle şimdi de ilk defa seks yapmayı düşünenlerin, bekâreti kaybetme "konusunda bilmeleri gerekenlere bakacağız.

1 27
 
İlk Gece Seksi (Gerdek Gecesi) Nasıl Olmalı? - Sayfa 2

1. Düşündüğünüzden zor olabileceğini kabul edin

İlk kez sevişeceklerin çoğunun seks yapmanın özüyle ilgili sorunları vardır, zira kızlık zarını yırtmak konusunu dert etmektedirler. Kızlık zarı, vajinanın girişini kısmen kaplayan ince doku zarıdır. Bazı kadınlarda bu zar zaten, çocukken zorlayıcı bir faaliyet sırasında ya da daha seks konusunda düşünmeden önce tampon yerleştirirken yırtılmış olabilir. Fakat çoğu zaman kızlık zarı, seksi ilk denemeye kalkıştığınızda yerli yerinde duruyordur.

2 27
 
İlk Gece Seksi (Gerdek Gecesi) Nasıl Olmalı? - Sayfa 3

Eğer erkek arkadaşınız içinize giremediğini ya da bir şeyin yolunu tıkadığını hissediyorsa bu, kızlık zarı engelidir. Keskin bir acı hisseder ve kan görürseniz bu da, kızlık zarının yırtılmasıdır.

3 27
 
İlk Gece Seksi (Gerdek Gecesi) Nasıl Olmalı? - Sayfa 4

Seksin gerçekleşmesi için en iyi yol:

* Misyoner pozisyonla başlamaktır, ilk kez yapacaklar için en iyi pozisyondur. Misyoner temel olarak siz yatarken onun sizin üstünüzde olmasıdır.

4 27