Facebook hesap açma işlemi nasıl yapılır?

Hala bir Facebook hesabınız yok mu?En çok kullanılan sosyal medya sitesi Facebook, sanal dünyanın kalbi konumunda. Peki Facebook hesap açma işlemi nasıl yapılır

Facebook hesap açma işlemi nasıl yapılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
20 Aralık 2017 Çarşamba 14:37

Hala bir Facebook hesabınız yok mu? En çok kullanılan sosyal medya sitesi Facebook, sanal dünyanın kalbi konumunda. Peki Facebook hesap açma işlemi nasıl yapılır?

Sosyal medya kullananların sayısı giderek artıyor. Ve tabi sosyal medya mecralarının sayısı da aynı oranda artış göstermekte. Ama Instagram, Snapchat, Twitter vs. sosyal mecraların en çok tercih edileni Facebook oluyor. Hala Facebook hesabı olmayanlar ise "Facebook hesabı açma, facebook hesabı nasıl açılır" gibi aramalar yapıyor. İşte maddeler halinde hesap açma işlemi...

1) Öncelikle daha önce Facebook hesabı açarken kullanılmamış bir e-posta adresiniz olmalı. Zira bir e-posta adresiyle bir kez hesap açabilirsiniz. Öte yandan e-postanız yoksa telefon numarası ile de giriş yapabilirsiniz.

2) www.facebook.com adresine gidin. Anasayfada yeni hesap açmak için talep edilen bilgileri doldurun.

3) Oradaki ad soyad, mail adres,şifre tarih bilgilerini doldurarak hesap aç butonuna tıklayın. Böylece Facebook hesap açma işlemini başlatmış olacaksınız.

4) E-posta adresiniz ya da telefonunuza gelen doğrulama kodu ile işlemlerinize devam edebilirsiniz.

5 ) Sonraki adımlarda Facebook sizi yönlendirecek, böylece Facebook hesap açma işlemini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar