En orijinal ve en güzel 2018 yılbaşı mesajları yollayın

Yeni yıl yeni umutlarla gelirken siz de tanıdıklarınıza dileklerinizi en orijinal ve en güzel 2018 yılbaşı mesajları ile iletin.

En orijinal ve en güzel 2018 yılbaşı mesajları yollayın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
30 Aralık 2017 Cumartesi 19:05

En orijinal ve en güzel 2018 yılbaşı mesajları yollayarak yüzlerde tebessüm yaratın! 2017 zor bir yıl oldu ama hepimiz 2018'den ümitliyiz. Sevdiklerimiz için, kendimiz için birbirinden güzel dileklerimiz var. Zira 'nefes alıyorsak umut var' demektir. Peki ya sizin umutlarınız neler? Onları sevdiğiniz, saydığınız insanlarla paylaşmak istemez misiniz? En orijinal ve en güzel 2018 yılbaşı mesajları yollayarak en özel dileklerinizi paylaşmak istemez misiniz?

İşte sizler için derlediğimiz en orijinal, güzel ve de özel 2018 yılbaşı mesajları:

- 2018'le birlikte hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini gerçekleştirecek zamanı yarat sen de. Nice yıllar!

- Yeni yılda da mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!

- 2018 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2017 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

- Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

-Yeni yılın her sabahına uyanışın bayram günü yeni ayakkabılarını ele alan çocuğun neşeli hali gibi olsun. Yüzünden gülücüklerin eksik olmadığı bir yıl dilerim

- 2017'de yaşananlar bazen soluğumuzu kesti, bazen de nefesimiz oldu. 2018'de de nefes alabildiğin huzur ve mutluluk dolu günlerin olsun. Nice mutlu yıllar!

-Vazgeçme yeni yıldan umut etmekten. Umut tuz gibidir doyurmaz ama ekmeğe tat verir. Umut ettiğin herşeyin gönlünce olması dileğiyle... Mutlu yıllara!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar