9 Şubat 2018 Cuma günlük burç yorumları

9 Şubat 2018 Cuma günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

9 Şubat 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
8 Şubat 2018 Perşembe 21:30

9 Şubat Cuma itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 9 Şubat Cuma 2018 günlük burç yorumları.

9 Şubat 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda bazı sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında bazı sorunlar çıkacaktır. Kendinizle ilgili bazı konularda acele etmemelisiniz. Sezgisel yeteneğinizi ortak çalışmalarınızda başarı ile göstermek istiyorsunuz fakat, temkinli davranmakta ısrarcı olmalısınız.

9 Şubat 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İnsanlarla ilişkilerin iyi olmasına önem veriyorsunuz. Bu sizin bir yandan avantajınınız olurken diğer yandan da bir dezavantajı temsil ediyor. Bu durumun dezavantajını ortadan kaldırmak istiyorsanız olayların olumsuz sonuçları üzerinde fazla durmayın. Her şeyi akan zaman içerisinde çözmeye çalışın. Bu sizi hem psikolojik olarak hem de bedensel olarak güçte tutacaktır.

9 Şubat 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak çevrenizi yargılamanız normal. Olaylara farklı açılardan yorum getirmeniz sizi farklı kılarken, partnerinizin de sizinle aynı fikirde olmasını istiyorsunuz. Duygusal konularda hassas bir gündesiniz.

9 Şubat 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Karşı tarafın maddesel gücü karşısında kendinize yeni bir pota oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir hedef belirleyeceksiniz. Siz yeniliklere açık değilsiniz. Karşı tarafın cesur davranışları karşısında kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin üstün gücünden faydalanacaksınız.

9 Şubat 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut getirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı güçlü aşk duygularınızla birleştireceksiniz. Partnerinizle birlikte soyut olaylara yöneleceksiniz. Kişisel gelişiminizin size sağlayacağı avantajlar konusunda şüpheniz olmasın. Olayları hızlı bir şekilde irdeliyor olmanız, olağan olayları çabuklaştıracak.

9 Şubat 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere iyi niyetli yaklaşmanız gözden kaçmıyor. Onlarla aranızda önlenemeyen bir duygusallık mevcut. Bazı iş arkadaşlarınıza çok daha farklı yaklaşmanız, dedikoduların oluşmasına neden olabilir. Karşı cins üzerinde etkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Birçok şeyi kendi çabanızla gerçekleştireceksiniz.

9 Şubat 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Şansınızı her konuda zorlamaktan çekinmiyorsunuz. Maddi konularla ilgili bütçenizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Kişisel çabalarınızın yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız. Evinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Satın alma duygunuzun yoğun olduğu bir gün ve evinizle ilgili eşya alımı olacak.

9 Şubat 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevginizi paylaşma konusunda oldukça iyi niyetli davranıyorsunuz. Partnerinizle birlikte fikir alış verişi yapacak, bazı konularda ortak platform oluşturacaksınız. Düşüncelerinizi özgürce ortaya koyduğunuz zaman, çok daha başarılı olabiliyorsunuz. Bugün, zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Kendinize güveniyorsunuz.

9 Şubat 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi gücünüzü kendi çabalarınızla oluşturmak isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalarda sezgisel yeteneğinizi kullanacaksınız. Yaratıcı ve girişimci ruhunuzu ortaya koyamadığınız zaman sinirli ve asabi oluyorsunuz. Bugün yeni başlangıçlar için beklemeli ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız.

9 Şubat 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabrınız ve gücünüzü ilişkilerinize yansıtmayı iyi biliyor ve karşı taraftan da aynı şeyi bekliyorsunuz. Artık iş ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın karşılığını görmeye başlayacaksınız. Amaçlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Sizi zorlayanlar karşısında, diretme gücünüzü kullanmalısınız. Akşam saatlerinden sürpriz bir haber sizi bekliyor.

9 Şubat 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerden bazı maddi talepleriniz olabilir. Çalışmalarınızın karşılığı olarak kendinize bu hakkın verilmesini istiyorsunuz. Bugün kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Değişiklik size iyi gelecektir. Parasal konularda dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

9 Şubat 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Partnerinizin davranışlarından çok çabuk etkileniyorsunuz. Bazı olaylar hakkında düşüncelerinizi söylemek istiyorsanız, uygun bir zamanı beklemelisiniz. Onun sizin fikirlerinizi benimsemesi kolay olmayacaktır. Güven konusun çok önemli olduğunu anlatmak için zamana ihtiyacınız olacaktır. Olayları abartmamalısınız.

9 Şubat 2018 Cuma günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar