9 Haziran 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 9 Haziran 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

9 Haziran 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
9 Haziran 2018 Cumartesi 09:00

9 Haziran 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

KOÇ BURCU

Bugün sizin için tehlikeli bir gün olabilir. İş hayatınızda bir konuyla ilgili olarak ufak bir şeyi büyütebilirsiniz. Geri dönüşü olumsuz olacak işler yapmaktan kaçının. Partnerinizle gergin halleriniz tartışmalara neden olabilir. Hayattan bıkmış ruh halinizden bir an evvel kurtulun.

BOĞA BURCU

Bugün iş hayatınızda aldığınız birtakım kararlar sonrasında insanların beğenisini kazanacaksınız. Bugünlerde başarı sizi bekliyor. Kendinize olan güveninizle zihninizdeki planları uygulama zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Partnerinizle geçmiş sonuçları tartışabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün tatilin keyfinizi yaparak ruhunuzu dinlendirin. Biraz kendinize zaman ayırın ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşamak için planlar yapın. Maddi konularda bugün olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bugün partnerinizle bağlarınızı güçlendirmek için iyi bir fırsat olabilir.

YENGEÇ BURCU

Güne biraz kötü başlayabilirsiniz kaygılanmayın. Sabahın ilk saatlerinde biraz sorunlar yaşasanız da ilerleyen saatlerde her şey istediğiniz yönde olabilir. Partnerinizle huzurlu bir yaşamanızın önünde hiçbir engel yok. Alacağınız bir haber sizi mutluluktan uçurabilir.

ASLAN BURCU

Bugün iş hayatınızla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz o nedenle biraz hazırlıklı olun. Maddi konularda ailenizden gelen beklenmedik destekle rahatlığa kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda sizi özel hissettirecek biriyle duygusal yakınlaşma söz konusu olabilir ve kalıcı beraberliğe doğru adım atabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün iş hayatınızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir teklifi bugün alabilirsiniz. Akılcı ve hızlı hareket ederseniz istediklerinize bir adım daha yaklaşırsınız. Partnerinizle sorunları çözmek sizin elinizde. İstediğinizde iletişime geçin ve taşları yerine dizin.

TERAZİ BURCU

Son zamanlarda tempolu çalışma sizi bir hayli yıprattı. O nedenle bugün arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirmek size iyi gelebilir. Stresten uzaklaşmaya çalışın. Özel yaşamınızda da partnerinizle ilgili keyifli günler sizden yana. Bugün birtakım haberler alabilirsiniz bunları dikkate almanızda fayda var.

AKREP BURCU

Bugün kendinizi beklemedik bir hamle içinde bulabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızı korumanızda fayda var. Özel yaşamınızda partnerinizin bitmek bilmeyen istekleri tartışma yaşamanıza neden olabilir. Bugünlerde sağlık sorunlarınız çıkabilir dikkatli olmanızda fayda var.

 YAY BURCU

Bugün son derece huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Günü akışına bırakın ve keyfinize bakın. Güne gergin başlamanıza odaklanmak yerine ilerleyen saatlerdeki anlarınıza odaklanın. Bugün bir yerden bir haber alabilir ve uzun yolculuk kararları alabilirsiniz. Ciddi karar almak için bugün uygun bir gün değil.

OĞLAK BURCU

Son zamanlarda çevrenizde yaşadıklarınız sizi biraz derinden etkileyebilir. Bugün yaşayacağınız problemlere karşı önleminizi almanızda fayda var. Hiç beklenmedik davranışlarla karşılaşabilir ve arkanızdan dönen oyunların ifşa olmasıyla biraz şaşırabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bugün duygularınız oldukça karışık. O nedenle aldığınız ani kararlar sizin için üzücü sonuçlar doğurabilir. Sürekli hırçın halleriniz ve ben merkezli hareket etmeniz ilişkilerinizde hayal kırıklıklarına neden olabilir. Maddi konularda rahatlayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Uzun zamandır yaşadığınız gergin haller sizi bir hayli yormuş olabilir. Biraz kendinize zaman ayırın, hatta kısa bir tatil planlayın. Özel yaşamınızda dikkat çekip ilgi odağı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün tanışacağınız biri sizi önünüzdeki yaşam boyunca mutlu edebilecek biri olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar