4-10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 4-10 Haziran 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

4-10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 17:16

4-10 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta birtakım görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bir taraftan aile ilişkileri diğer taraftan da iş yoğunluğu sizi bu hafta yıpratabilir. Aynı zamanda bazı manipülasyonlara maruz kalabilirsiniz. Bu aralar temeli kıskançlığa ve sahiplenmeye dayanan bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda yatan yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yönlendirebilir. Bu hafta hayallere ve fantezilere fazla kapılmamanızda fayda var. Pazartesi günü elinize ulaşan bilgileri iyice teyit etmenizde fayda var.

Boğa burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta tüm dikkatiniz gelirler ve kazançlarınızda olabilir. Yakın çevrenizin baskısından sıkılabilirsiniz. Bu hafta yanlış anlaşılmalara ve yalanlara maruz kalabilirsiniz. Bu hafta duygusal ve mantıksal dengeyi yakalayabilirsiniz. Uzaktan gelen baskılara karşı yakın çevrenizle yüzleşmek çözüm adına iyi olabilir. Maddi bağımsızlık konusunda fevri kararlar almanız konfor alanınızın daralmasına neden olabilir. Kariyeriniz ve mesleki alanda sabırsız davranışlar içinde olabilirsiniz.

İkizler burcu haftalık burç yorumu

Tüm dikkatiniz, düşünceniz özel hayatınızda ve imajınızda olabilir. Gelirleriniz, kazançlarınız ve aile içindeki kararlarınız nedeniyle bu hafta yorulabilirsiniz. Bu hafta kendinizi kandırma ve avutma moduna girebilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Kariyeriniz ve mesleğinizle ilgili hayalleriniz nedeniyle biraz zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta kendinize olan güveniniz azalabilir ve bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamdaki endişeleriniz nedeniyle endişe duyabilir ve içsel patlamalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcu haftalık yorumu

Tüm dikkatiniz herkesten uzak yerlerde yaptığınız analizler ve iç gözlemler üzerinde olabilir.  İyi niyetiniz bu hafta partnerinizin ve patronunuzun suiistimaline neden olabilir. Bazı olaylar nedeniyle maddi kayıplar yaşayabilirsiniz hatta gelir kapınızın biri kapanabilir ya da maddi alandaki girişimleriniz sonuçlanmayabilir. Gerçekçi beklentiler içinde olup eğer sorgulayıcı yaklaşırsanız önünüzdeki engelleri daha kolay fark edeceksiniz. Kendinizi korumak adına ayaklarınızın üzerinde daha sıkı durun. Bu hafta harcamalarınızdan dolayı maddi ve manevi özgürlüğünüz kısıtlanabilirsiniz.

Aslan burcu haftalık yorumu

Bu hafta enerjiniz uzun vadeli planlarınızda olabilir. Çalışma ortamındaki birtakım sorunlar nedeniyle fikirlerinizi içinizde tutmak durumunda kalabilirsiniz. Bu aralar sizde hakim olan aşırı sosyalleşme isteği maddi anlamda sizi sarsabilir. Eski yaralarınızı ortaya çıkaracak gerçeklerle yüzleşmek sizi bazı durumlarda zorlayabilir. Çalışma yaşamınızdaki sorumluluklarınızın değişmesi bazı kişilerin üzerinizde baskı yapmasına neden olabilir. Üst yönetimden kaynaklı olarak beklenmedik olaylar iş yerinde üzerinizdeki sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Başak burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta yoğunluğunuzu kariyeriniz ve profesyonel hayatınız üzerinde olabilir. Kendinizi ifade etme şekliniz bu hafta sizi yorabilir. Dostluklarınız, ikili ilişkileriniz ya da işvereniniz nedeniyle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bol ve keyifli vakit geçirmek bu hafta ilk aktiviteleriniz arasında olabilir. Bu durum maddi anlamda sizi daha da zorlayabilir. Beklenmedik zamanda yapmak zorunda olduğunuz tatil planı ya da yabancı bağlantılarınız nedeniyle keyfiniz kaçabilir ve iş yerinizde huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Terazi burcu haftalık yorumu

Toplum içindeki duruşunuz ve mesleki hayatınızdaki başarılarınız herkes tarafından takdir görüyor. Bir yandan da oteriter kişilerin dikkatini çekiyorsunuz. Bu hafta ev ve aile konularında değişiminiz sizi zorlayabilir ve yıpratabilir. Banka, kredi ve ortak mal varlığı harcamalarınız nedeniyle birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta duygusallıktan uzak durmanız size fayda sağlayabilir. Haftanın son günlerde beklenmedik bir gelir sizi şaşırtabilir.

Akrep burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta tüm düşünceniz borçlarınız, endişeleriniz ve arzularınız üzerinde olabilir. İçsel öngörülerinizin ışığında araştırmalar yapmak için doğru bir hafta olabilir. Eğitim öğretim alanındaki birtakım evraklar ve bürokraside yaşayacağınız baskılar sizi yıpratabilir. Banka kredi borçlarınız için maddi destek arayışına girebilir ve uzaktaki bağlantılarınızdan borç isteyebilirsiniz. Ailenizden gelen birtakım baskılar keyfinizi kaçırabilir. Bu sorunların üstesinden gelmek için sorunlarla yüzleşmek en mantıklısı olabilir.

Yay burcu haftalık yorumu

Bu hafta düşünceleriniz partneriniz, evliliğiniz, ortağınız ve işvereniniz ile ilgili. Maddi anlamda partnerinizle olan ortak gelirleriniz, banka ve miras gibi yan gelirlerle ilgili gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Diğer tarafta ise al-sat işlerinizdeki sıkıntılar biraz yıpranmanıza neden olabilir. Bu hafta eski sevgilinizden beklenmedik bir şekilde geri dönüş olabilir. Çalışma şartlarınız, günlük akışınız ve sağlığınızla ilgili yaşayacağınız birtakım sorunlar maddi anlamda sizi zor durumda bırakabilir. Bu nedenle bu hafta iletişiminizde agresif ruh haliniz daha baskın olabilir.

Oğlak burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta düşünceleriniz çalışma hayatınız, arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili olabilir. Partnerinizle birlikte yaşayacağınız olumlu gelişmeler b hafta size ayrı bir keyif verebilir. Bu hafta aynı zamanda birtakım güç savaşlarıyla baş başa kalabilirsiniz. Maddi anlamda fazla kazanç sağlayacak iş arayışı içine girebilirsiniz.  Hatta bu konuyla ilgili olarak çevrenizden destek isteğinde bulunabilirsiniz. Hayatınızda uygulamak istediğiniz sadeleşme ve yeni hayat düzeni isteğiniz sorumluluklarınızı arttırabilir.

Kova burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta ilginiz hobileriniz ve eğlence üzerinde. İş hayatınızda ve şartlarda birtakım olumlu gelişmeler size ayrı bir keyif ve mutluluk verebilir. Kariyer alanında yapmak istediğiniz değişim ve dönüşüm isteği sizde baskı yaratabilir.  İlişkiniz yoka çalışma ortamında bu konuda birtakım çekimler olabilir.  Aile içinde yaşayacağınız beklenmedik gelişmeler duygusal anlamda gerilmenize neden olabilir.

Balık burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta tüm düşünce ve dikkatiniz aile, yuva ve gayrimenkul alanında olabilir. Aşk, eğlence ve tatil konusunda olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirmeye yetebilir. Uzun vadeli planlarınızda ve gelecek beklentileriniz alanında gerçekleştirdiğiniz değişim ve dönüşüm sizi bazı konularda baskı altına alabilir. Uzun vadeli planlarınız maddi açıdan sizi gerilime sürükleyebilir ve daha fazla paraya ihtiyaç duyurabilir. Bu hafta beklenmedik sebeplerden dolayı öfke patlamaları yaşayabilir ve huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız konulara karşı soğukkanlı olmanızda fayda var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar