28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
26 Mayıs 2018 Cumartesi 17:10

Bu hafta su grubu burçlar (Yengeç, Akrep, Balık ) oldukça pozitif etkileniyor. Bu burçtan olanlar bu hafta pek sevinecekler ve maddi kaynaklarında artış olacak. 29 Mayıs’ta da İkizler Yay aksında dolunay olacaktır. İyimser, pozitif bir hafta olacak.

28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

29 Mayıs-3 Haziran haftasına oldukça pozitif başlayacaksınız. Hasta olan bir yakınınızdan iyi haberler alabilirsiniz. Ayın 29’unda bir kısım Koç burçlular yolculuğa çıkabilir. 31 Mayıs’ta kariyer hayatınızda sıkıntılı bir gün yaşayabilirsiniz. 2 Haziran’da iş yerinizde bazı destekler sizinle olabilir. Bu hafta yuvanıza bolluk gelebilir ve ailenizin gelirinde artık olabilir. Maddi olanaklarınız artıyor ancak siz de bir yandan harcama yapma eğilimindesiniz. Bu harcamaların sonucunda elinizden bir andan para çıkışı olabilir.

Boğa Burcu

Haftaya keyifli bir başlangıç yapmaya hazır olun. Özellikle eşinizle ve ortağınızla keyifli zamanlar sizinle olacak. 29 Mayıs’ta hanenizde ve ailenizde bir gelir artışı yaşayabilirsiniz. Bekarlar için bu hafta evlilik söz konusu olabilir. Evli olanlar içinse keyifli bir hafta olacak.31 Mayıs’ta uzaklardan gelen bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bu sorunu çözmek için 3 Haziran’ı beklemelisiniz. İş hayatınızda hırslı bir hafta geçireceksiniz. 3 Haziran’da üstelerinizle yaşayacağınız tartışmalar dikkat edin.

İkizler Burcu

Haftaya iş hayatınızla ilgili kaygılı başlayabilirsiniz. 31 Mayıs maddi kaygı ve sıkıntı yaşayacağınız bir gün olabilir. Bir kısım İkizler birtakım borçlarla karşı karşıya kalabilir. İşsiz olanlar iş teklifi alabilir ve işle ilgili olumlu sonuçlar maddiyatınıza yansıyabilir. Uzak yerlerden gelen biriyle bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Gerginliklere karşı sabırlı olmanızda fayda var.

Yengeç Burcu

Haftaya eşinizle ya da sevgilinizle keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. 29 Mayıs’ta tüm dikkatiniz iş ve sağlık konularında olabilir. Bu aralar yeme konusunda çok dikkat edin çünkü kilo alacağınız bir dönemdesiniz. 31 Mayıs’ta iş yerindeki kişilerle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz ve ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. 2 Haziran’da bazı Yengeç burçlular evlilik ve ortaklık konularında güçlü kişilerden akıl danışabilirler.

Aslan Burcu

Bu hafta yuvanızda pozitif bir etki olabilir. Ayın 29’undan sonra oldukça sosyal bir duruma gelebilirsiniz. Çocuğu Aslan burçları çocuklarıyla ilgilenmek durumunda kalabilir.  Bu hafta hanenizde bolluk söz konusu olabilir. Kimi Aslanlar ise başkalarının maddi kaynaklarından faydalanabilir. Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar olabilir. Bu sorumluluklar nedeniyle karamsar bir yapıya bürünebilirsiniz.2 Haziran’da sağlık konularına dikkat etmenizde fayda var.

Başak Burcu

Bu hafta yoğun bir iletişim trafiği ile başlangıç yapabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan birinin hamile olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayın 29’un da yuvanızda keyifli bir kutlama söz konusu olabilir. Çocuklu Başaklar 31 Mayıs’ta çocuklarının sağlık sorunlarıyla uğraşabilirler. Sevgilisi olanlar ciddi konuşmalar içinde olabilir. Bu hafta yakın çevrenizden maddi ve manevi destek görebilirsiniz. Bu hafta iş ve sağlığınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Terazi Burcu

Haftaya maddi konularla giriş yapabilirsiniz. Bazı ödeme kaygılarınız gelişebilir. Ancak bir süre sonra maddi anlamda şanslı hale gelebilirsiniz. 29 Mayıs’ta çok yakın biriyle iletişim halinde olabilirsiniz. 31 Mayıs’ta eviniz için para harcamazsanız sizin yararınıza olabilir. Bir anda bazı konular ortaya çıkabilir ve stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Aniden parlamak yerine olayları büyütmemeye dikkat edin. Çocuğu olan Teraziler benzer sıkıntıyı çocuklarıyla yaşayabilirler.

Akrep Burcu

Haftaya sağlığınızla ilgili olumlu gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bu hafta keyfiniz pek yerinde olacak. Maddi konularda iyi gelişmelerin olacağı tarih sizin için 31 Mayıs. Kısacası paralar gelmeye başlıyor diyebiliriz. Bu hafta stresli olabilir ve eşinizle bazı tartışmalar içine girebilirsiniz. Bekarlar, ebeveynleri ile tartışabilir, gerginlik yaşayabilirler.

Yay Burcu

Bu hafta biraz melankolik olabilir ve gizli çalışmalar içinde olabilirsiniz. Ancak bu durum hiç size göre değil. 29 Mayıs’tan itibaren enerjiniz yükselebilir ve pozitif düşünceler içine girebilirsiniz. Bu hafta maddi açıdan iyileşme söz konusu olabilir. Beklentilerinizin daha üstünde bir para elinize geçebilir. Hafta sonuna doğru para konularını ciddiye alabilir ve bazı kontratlar imzalayabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Haftaya arkadaşlarınızla keyifli bir toplantıya başlayabilirsiniz. 29 Mayıs’ta yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 31 Mayıs’ta nereye gidiyorum hayat beni nereye sürüklüyor düşüncesi ile kendinizi sıkabilirsiniz. Hayatı çok ciddiye almanızdan kaynaklı olarak beklemediğiniz zamanda beklemediğiniz harcamalarınız olabilir. Kardeşlerinizden ve arkadaşlarınızdan alacağınız destek ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınız size yeni bir iş kapısı açabilir.

Kova Burcu

Haftaya iş hayatınız pozitif bir enerji hakim olarak başlayabilirsiniz. Birileri terfi edebilir ve kutlama olabilir. İş hayatınızda çok keyifli dönemler söz konusu olabilir. İş bakımından maddi kazançlarınız söz konusu. 31 Mayıs’ta kendi içinize dönüş söz konusu olabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Dışarıda yaşadığınız sıkıntı ve stresi evinize yansıtmasanız iyi olur. Bu hafta biraz gergin, atak ve yüksek enerjili olabilirsiniz. Bu yüksek enerjileri kontrol edemeyip ailenize yansıtabilirsiniz.

Balık Burcu

Normalde şanslı birisiniz zaten bu hafta da bereket ve keyif sizinle olacak.  Uzaklardan beklemediğiniz bir kısmet gelecek. 29 Mayıs’ta hiç olmadığı kadar kariyerinize odaklanacaksınız. 31 Mayıs’ta sevdiklerinizde bir araya gelmek isteyebilirsiniz ancak istediğiniz gibi eğlenemeyip sıkılabilirsiniz. 2 Haziran’da bir arkadaşınızdan destek alabilir ve önünüze yeni bir kapı açılabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar