9-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

9-15 Nisan 2018 burç yorumlarınızı merak ediyor musunuz? Öncelikle iyi haftalar diliyor ve 9-15 Nisan arası haftalık burç yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz..

9-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
9 Nisan 2018 Pazartesi 16:42

9-15 Nisan 2018 tarihleri arasında haftalık burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Hangi burç haftaya güzel bir başlangıç yapacak hangisi haftaya kötü bir enerjiyle girecek? İşte 9-15 Nisan arası haftalık burç yorumları..

9-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Anı yaşama felsefesine sonunda eriştiniz! Geçmişe baktığınız anda işlerin sarpa sardığını yakın bir zaman önde anladınız! Bu hafta yenileniyor ve güçleniyorsunuz! Hafta çabuk geçiyor ama hafta sonu için plan ve program yapmaya oldukça isteklisiniz. Bu hafta sonu partnerinizle veya çok yakın bir arkadaşınızla güzel bir aktivite size yaşadığınızı hissettirecek.

Boğa Burcu

Bu hafta özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin hazırladığı sürprizleri sizleri heyecanlandırarak romantizmi arttırabilir. İşinizle ilgili finansal olarak sizleri rahatlatacak önemli bir teklifin tarafınıza sunulması gibi keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi olabildiğince yüksek tutun bu hafta sizler için oldukça hareketli geçecek. Yeni girişimler ve fırsatlar sizlerle birlikte. Özel yaşamınızda aldığınız dersleri hayatınıza yansıtacak kimsenin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyecek ve herkese gereken tavrı sergileyeceksiniz.

İkizler Burcu

İlişkisi olmayan İkizler burçları bu ara platonik aşklar yaşayabilir. İlişkisi olanlar ise belki ilişkilerini biraz gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilir. Bu dönem kendinizden çok partnerinizi ve çocuklarınızı düşünebilir, pek çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Burada önemli olan nokta bunun dozunu iyi ayarlayıp kendinizi kurban konumuna düşürmemek olacaktır.Hafta ortası sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla, varsa çocuklarınızla keyifli sohbetler edebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Çevrenizdeki insanları sert ve kaba bulduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Unutmayın siz oldukça insancıl ve hassassınız ancak herkes sizin gibi değil!Eğer bir ilişkiniz varsa sakinliği ve huzuru aradığınız bir zaman dilimindesiniz. Ufak tartışmalar bile sizi çok yoruyor. Bekarsanız karşınıza çıkan fırsatları gözden kaçırma zamanı gerçekten değil.

Aslan Burcu

Bu hafta huzurunuzu kaçıracak düşüncelerinizden uzaklaşmalı ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz. Maddi konularda bu hafta başı güzel bir haber ya da gelişme yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü haftanın ilk günlerinde pek dikkat etmediğiniz konuların ayrıntılarını düşünerek yanınızda görünen fakat sizin karşısınız da aleyhinize çalışan insanları fark ederek onlara nasıl davranmanız gerektiği yönünde taktikler geliştirebilirsiniz.

Başak Burcu

Endişelendiğiniz konularla ilgili çözüm arama süreciniz hala devam ediyor. Sakince düşünerek alternatif planlar geliştirebilirseniz, huzurlu günler pek yakında gelecek. Bu dönem kimi Başak’lar tatile gidecek, kimileri yeni bir eğitime başlayacak. Hayatın tadını çıkarmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Çalışan Başak’lar yurtdışı bağlantılı işlerle kazançlarını arttırabilir.

Terazi Burcu

Yavaş yavaş ısınan havayla birlikte içiniz kıpır kıpır! İş yerindeki olumlu enerjiniz ve iş bitiriciliğiniz oldukça dikkat çekiyor. Bahar size iyi geliyor diyebiliriz.Çevrenizle olan ilişkinizi oldukça sıcak tutmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Unutmayın size zarar veren kişilere dikkat etmeniz üzülmenizi engelleyecek. Önemli olan sizsiniz.

Akrep Burcu

Gökyüzü hafta boyunca yakın çevrenize ve aile büyüklerinize karşı daha hassas davranmanız yönünde uyarıyor sizleri. Onların fikir ve davranışları sizi rahatsız edecek şekilde olsa da siz yapıcı tutumunuzu sergilemeye devam etmelisiniz. Aile ilişkilerinizi üçüncü şahısları karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Yaşadıklarınız ne kadar can sıkıcı olursa olsun bu size özel bir durumdur. Başkalarının dolduruşuna gelerek hareket etmemelisiniz.

Yay Burcu

Eğlenceli zaman geçireceğiniz aktiviteler planlayabilirsiniz. Partnerinizle sürpriz bir romantik kaçamak yapabilir ya da dostlarınızla keyifli bir akşam yemeğine çıkabilirsiniz. Bu dönem gündelik hayatınızda çalışmaktan çok dinlenmek, keyif yapmak isteyebilirsiniz. Canınız güzel şeyler yemek, gözünüze hitap eden keyifli yerlerde bulunmak isteyebilir.

Oğlak Burcu

Yeni maceralara atılmak için oldukça cesaretli olduğunuz bir haftadasınız. Sizin gibi temkinli birinin başına sık gelen bir durum değil, tadınız çıkarın. İlişkinizde kendinizi çok verimli ve güçlü hissettiğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Onu korumak ve onunla bir şeyler paylaşmak size çok iyi geliyor.

Kova Burcu

Hafta boyunca; pek çok konuda sapla samanı birbirinden ayırt etmeyi başarabileceksiniz. İş hayatınızda kendinizi hak ettiğiniz yerde hissetmeyebilirsiniz. Bu duygunun sizi esir almasına izin vermeyin. İlerleyen günlerle birlikte gelişmeler hız kazanacak ve hak ettiğiniz karşılığı maddi manevi almaya başlayacaksınız. Kendi yakınlarınızın sebep olacağı olaylar özel yaşamınızda gerginliklere ayrılık noktasına gelmenize neden olabilir.

Balık Burcu

Yakın çevrenizle geçireceğiniz keyifli zamanlar sizi bekliyor. Kısa mesafe seyahatler, mini kaçamaklar yapabilirsiniz bu ara. Başlamak istediğiniz bir eğitim, ne zamandır okumak istediğiniz bir kitap varsa tam zamanı. Bu hafta evinizle, aile büyüklerinizle, taşınmaz mallarınızla ya da yaşadığınız yerle ilgili bir imza, bir anlaşma gündeme gelebilir ve bu konularda kazanç sağlayabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar