5-11 Şubat 2018 haftalık burç yorumları

31 Ocak 2018 tarihinde Aslan burcunda gerçekleşen tutulma burçları da etkiledi. Tutulma döneminden geçen burçları bu hafta neler bekliyor?

5-11 Şubat 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Şubat 2018 Salı 16:26

5-11 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarımıza hoş geldiniz. Şimdi sizlere 5-11 Şubat 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor paylaşacağız. Tutulmanın üzerinden sayılı günler geçti. Aslında etkisi hala geçmiş değil. 31 Ocak Dolunay ve Kanlı Mavi Ay Tutulması'nın izlerini bu hafta da yaşayacağız. İşte 5-11 Şubat 2018 haftalık burç yorumları..

5-11 Şubat Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Geçtiğimiz hafta yaşanan Tam Ay Tutulması ve Dolunay için de yorum yazarken, aşk hayatınızda oluşabilecek olumlu gelişmelerden bahsetmiştik. Bu hafta başında da bu gelişmeyi destekleyecek enerjiler altındasınız. Bekarsanız bu hafta gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Evliyseniz veya ciddi bir ilişki içerisindeyseniz ilişkinizde yeni bir aşamaya geçebilir, bağları kuvvetlendirebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili sizi zorlayabilecek konular bu hafta da devam edecek gibi duruyor, aslına bakarsanız bir süre daha bu konular sizi zorlayabilir. Aslında Satürn sizi bu konuda zorlarken sadece sizi daha mutlu olacağınız bir hayata yönlendirebilmek için bu zorlukları hayatınıza katıyor.

5-11 Şubat Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Günlük iş akışınızı düzene sokmalı, kararsızlıklarınızı ve tembelliklerinizi geride bırakmalısınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu haftabaşı hızlı başlayan iş hayatınıza çabucak odaklanabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlara etkili bir şekilde cevap vermelisiniz. Günlük iş akışınızı düzene sokmalı, kararsızlıklarınızı ve tembelliklerinizi geride bırakmalısınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu haftabaşı hızlı başlayan iş hayatınıza çabucak odaklanabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlara etkili bir şekilde cevap vermelisiniz.

5-11 Şubat İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dersleriniz aslında tam da sizi derinden yaralayabilecek konularda, insan ilişkilerinde… Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda bu haftada sınavlarınız devam edecek.Kalbinizde aşk, aklınızda çekip gitmek var. Eğer yurtdışı ile ilgili hayalleriniz ve planlarınız varsa bu hafta olumlu adımlar atabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilecek yeni hobiler edinmek, istediğiniz bir konuda eğitim almak için de harekete geçebilirsiniz.

5-11 Şubat Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta beklenmedik yerlerden göreceğiniz, parasal desteklerle birlikte önemli işbirlikleri, iş oluşumları yaşayacaksınız. Çevrenizi ve sosyal kontaklarınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Hisleriniz size bir çok açıdan yol gösterebilir. Bu hafta dersleriniz aslında tam da sizi derinden yaralayabilecek konularda, insan ilişkilerinde… Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda bu haftada sınavlarınız devam edecek.

5-11 Şubat Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu haftabaşı, üzerinizde sakinlik, uyuşukluk hissedebilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Dinlenmek ve sakin durmak güzel birgün geçirmenize neden olacak. Dış ortamlardan alacağınız teklifleri kendinizi çok zorlamadan değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda huzurunuz yerinde.

5-11 Şubat Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu haftabaşı maddi işlerinizi kolaylıkla halletmek isteyebilirsiniz yalnız para harcamalarınızda veya parasal kararlarda kararsızlıklarınız sizi zorlayabilir sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Başkalarını memnun etmek yerine, kendi isteklerinizi göz ardı etmemelisiniz.

5-11 Şubat Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftanız kendi isteklerinize odaklanmış bir şekilde başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Kendi başınıza alacağınız kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Bu aralar aldığınız kararları çok fazla aceleye getirmeyin. Sevdiklerinize karşı patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz.

5-11 Şubat Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Her hafta aynı girişi yapıyoruz ama bir yıl boyunca şanslı bir dönemdesiniz. Jüpiter adeta sizi koruyucu bir melek gibi gözetiyor. Yaşadığınız zor dönemlerin bile daha hafif geçmesine destek oluyor diyebiliriz. Bu hafta özellikle para konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir süre de bu konudaki dersleriniz devam edecek gibi duruyor.

5-11 Şubat Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftanız organize olmanız gereken sosyal işlerinizle başlayabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Arkadaşlarınızla beraber yapmanız gereken işleriniz haftabaşında rahat akarken, en çok özel hayatınız sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insan sizin onu sevmediğinizi veya gereken özeni göstermediğinizi düşünebilir.

5-11 Şubat Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş sizin yan komşunuz Kova Burcu üzerinde parlarken size de Satürn eşlik ediyor. Satürn bir süre eşlik etmeye devam edecek, 2 yıl kadar… Satürn bulunduğu yeri aslında düzenler, terbiye eder. Okul müdürü gibidir, zamanı gelince mezun etmek için bazen zorlar bazen gerer ama sonunda mezuniyete hazırlar insanı.

5-11 Şubat Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftanız değişik ve farklı organizasyonlarla, işlerle başlayabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onları anlamaya çalışmalı, elinizden gelen yardımı onlara sunmalısınız. Düşüncelerinizdeki gitgeller etrafınızdaki herkesi etkileyebilir.

5-11 Şubat Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu tutulma döneminde kararlarınız ve yapmak istediklerinizle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızda netlik kazanmak her zamankinden daha zor olabilir. Özellikle iş hayatınız ile ilgili huzursuzluklarınız oluşabilir. Hayata dair endişeleriniz yükselebilir ve artık ne istediğinizden emin olamadığınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Son derece yaratıcı çözümler ile tüm konuları ele alarak çözümler üretmeyi deneyebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar