5-11 Mart 2018 haftalık burç yorumları

5-11 Mart 2018 burç yorumlarınızı merak ediyor musunuz? Öncelikle iyi haftalar diliyor ve haftalık burç yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz..

5-11 Mart 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
3 Mart 2018 Cumartesi 17:20

5-11 Mart 2018 tarihleri arasında haftalık burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor dersiniz?

5-11 Mart 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatından finansal konulara kadar hiçbir şeyin mükemmel gitmediğini düşünmeye neden olur. Sanki her şey ters gidiyor gibi gelir. Bu biraz da bizim kendimize acımak duygumuz veya her şeyi eleştirmeye dönük tavrımızdır. Böyle bakmayı doğru buluruz. Oysaki bu Dolunayda, daha ılımlı olmak gerekiyor. Çünkü keskin sirke küpüne zarar demişler. Hayat bu, bazen zorluklar, terslikler olabilir. Bu demek değildir ki, böyle gidecek, her şey berbat olacak. Böyle düşünemeyiz. Sizin bu Dolunayda, önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. Buna göre bir yol haritanız olmalı. Hem şikayet edip, hem eleştirip, hem kendimizi üzersek, fiziksel ve ruhsal anlamda yorgun düşeriz.

Boğa Burcu

Çevrenize gözlerinizi açın. Dünya dönmeye devam ediyor bugün üzüldüğünüz şeyler yarın gerçekliğini yitirecek. Sizi olumsuz durumlar içerisinde tutacak insanları reddetme zamanı. Bazı isteklerinizin olmaması sizin için çok daha hayırlı olabilir. Fazla zorlamamanız gerekiyor olabilir. Evrenin bazı şeylerin gerçekleşmesi için kurulu muhteşem bir dengesi vardır. Bazen kısa vadede size fayda vereceğini düşündüğünüz maddi imkanlar uzun vadede bereketinizi kırabilir. Çok istemenize ve her şeyi denemenize rağmen maddi anlamda istediğiniz olmuyorsa biraz zamana bırakın sizin için iyi olan bu olabilir.

İkizler Burcu

Ayın ilk günlerinde dolunay hayatınızda etkili olacak. Başak burcunda gerçekleşecek bu gökyüzü hareketi ev ve aile düzeniyle yakından ilgili. Evde bazı şeylerin değişmesi gerektiğini fark edeceksiniz. Fiziksel olarak evin değişimi size iyi gelecek.Yeni eşyalar almak, odaların düzenini değiştirmek hatta taşınma kararı almak da bunların arasında. Aile içinde bazı şeylerin konuşulması, bir süredir aksayan konuların açıkça masaya yatırılması faydalı olur. Ancak gerginliği tırmandırmayın. Dolunay sırasında seçimlerinizi netleştirin, ama kimseyi kırmadan.

Yengeç Burcu

Uzak akrabalarınız ile ilgili birtakım gelişmeler olabilir. Hayata bakış açınız, hayat felsefeniz ilişkilerde sizi rahatsız ediyorsa, sizi ileri götürmüyorsa bunları değiştirebilirsiniz. İlişkilere bakış açınız değişebilir. Sosyal medyada aktif olabilirsiniz, yurtdışı bağlantılı işler günddeme gelebilir. Hayat felsefeniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İletişim yeteneğinizi kullanarak insanlarla güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle ilişkilerle ilgili konularda sosyal statünüz değişebilir, evlilik gibi konular gündeme gelebilir. Evlilik ile ilgili adım atabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan burcu haftalık yorumunda bu hafta evde veya aile konuları ile ilgili sorunların çözümü üzerine yoğunlaşabilir ve evde işleri daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Ev içerisinde dargın birileri varsa barışmaları için çaba gösterebilirsin. Aileyle daha iyi anlaşmaya veya en azından kendinize duygusal olarak biraz destek vermeye çalışabilirsiniz. Merkür ve Venüs koç burcuna giriyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde büyük fikirler bulabilir, başarı ve hedeflerinizde ilerleme planları üzerine çalışabilirsiniz.

Başak Burcu

İlişkide bir çok meselenin yeniden ele alınmasını, ilişkimize göre bir kararın verilmesini, bazı meselelerin aile içinde ele alınmasını sağlıyor. Öncelikle bu Dolunayda, beraberlikte açıklık ve dürüstlük önemli. Kimse kimsenin iyi niyetini kullanmamalı, güvenilir olmalıdır. Siz, belki aşkınızdan belki de inanmak istediğiniz için, söylenen sözlere kanabilirsiniz. Daha önce verilen kararlar şimdi tekrar düşünülmeyi gerektirebilir.

Terazi Burcu

Sorunlar hayatın bir parçası ve yakın geçmişte olumsuzluklar yaşamış ve biraz fazla üzülmüş olabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde, sıkıntılarınızı biraz olsun hafifletecek gelişmeler olacak sabrınızın mükafatını alacağınız bir dönem geliyor. Ellerinizi bu olumlu duruma açık tutmayı unutmayın. Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Profesyonel anlamda kişisel gelişim konusuna eğilmeye gayret edin.

Akrep Burcu

Ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunay size iyi gelecek. 5 Mart günü Başak burcunda gerçekleşecek bu gökyüzü hareketi, bir süredir beklediğiniz bir yazışma, belge, sözleşmeyi kapınıza getiriyor. Haberlerin hepsine ulaşmanız mümkün.Dolunay ışığı altında kararları doğru alıp ilerlemeniz, imzaları atıp sözleşmeler imzalamanız olumlu sonuçlar doğuracak. Sosyal medya, internetle bağlantılı işler yapıyorsanız, daha aktif olun. Yakın çevrenizle temasa geçin, gerekirse onlardan destek isteyin. Çocukluk arkadaşlarınız, kardeşleriniz bu dönemde gündeminizde olacak.

Yay Burcu

2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla kendimize olduğu gibi başkalarına karşı da dürüst yaklaşmamız gerektiğini vurguluyor. Evet iş dünyası, toplumsal yaşam bazen insanı yoruyor, zorluyor. Mükemmellik anlayışımıza ters düşen, ideallerimize hiç uymayan şartlara isyan ediyoruz. Ancak elden bir şey gelmez sanıyoruz. İşte bu Dolunay bu çelişkili hallerin içinde bocalamaya neden olabilir. Oysaki ne kendimizi ne de başkalarını eleştirmemek, kendimizi de üzmemek lazım. Olumsuzlukların aslında bir bakış açısı kazandırdığını görelim. Dersler çıkarıyoruz. Tecrübe ediniyoruz.

Oğlak Burcu

Sürekli olarak içerisinde bulunduğunuz duruma onay almak isteğinde olmanız yaşadığınıza inanmadığınız inancını karşınızdaki kişilerde doğurabilir. Biraz düşünün hata dahi olsa siz bu durumu yaşamak istiyorsanız bu sizin hayatınız ve hata da, doğru da sizin yaşamınızı etkileyecek. Unutmamanız gereken en önemli şey ise hayatta mutlak doğru yada yanlış diye bir şeyin olmadığıdır. İniş çıkışları olan hayatın ta kendisinidir. Biraz rahat olmaya çalışın.

Kova Burcu

Ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunay para konularını gündeme getiriyor. Başkalarıyla ortak girişimleriniz iyi sonuç verebilir. Ortak veya eşinizle beraberce yapacağınız yatırım fırsatları var. 6 Mart gününden itibaren birkaç hafta boyunca yakın çevreniz, kardeşler, eski okul arkadaşlarınızla görüşmek, onlarla iletişimde olmak keyif verecektir.11 Mart günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, birkaç hafta boyunca maddi birikimlerinizde artışı müjdeliyor.

Balık Burcu

Başakta oluşacak Dolunay, ilişki konularını gündeminize yoğun şekilde katıyor. Mükemmellik arzunuz yükseliyor. Aynı şekilde böyle düşünen kişileri hayatınıza çekiyorsunuz. Sözgelimi partneriniz eleştirel davranabilir. Hiçbir şeyi beğenmeyebilir. Siz de elinizden geleni yaparak, kendinizden fedakarlık ederek ilişkiyi ayakta tutmaya çalışırsınız. Kimi Balıklarda bu tersine çalışır. Siz hiçbir şeyi beğenmezsiniz, partneriniz elinden geleni yapar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar