31 Ocak 2018 günlük burç yorumları

31 Ocak 2018 Çarşamba günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

31 Ocak 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
30 Ocak 2018 Salı 17:36

31 Ocak Çarşamba itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  31 Ocak'ta gerçekleşecek ve Türkiye saati ile 13:51 ve 19:08 saatleri arasında gerçekleşecek olan Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek birlikte görelim. Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 31 Ocak  Çarşamba 2018 Salı günlük burç yorumları..

31 Ocak 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insana karşı ani tepkiler verebilirsiniz ve oldukça açık konuşmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı içten bir şekilde yaşamayı tercih edeceksiniz ve davranışlarınızda spontan olacaksınız. İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir ve iş ortamınızdaki hareketlilik artabilir. Bugün ani girişimlerde bulunmaktan ve sabırsız yaklaşımlardan uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır. İş yaşamınızda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamamalısınız. Aşk hayatınızda küçük bazı gerilimler olabilir, olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

31 Ocak 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, iş hayatı ve aile yaşamı arasındaki dengenin kurulması adına önem taşıyor. Ancak bu, sadece iş hayatında birilerinin bizden beklentilerini karşılamak anlamı taşımıyor. Bizim de ilgilenmemiz gereken insanlar var. Sözgelimi ailemiz. Bir başka önemli konu, işimizin bize sağladığı imkânlar, şartlar ne ölçüde kuvvetli. Buna bakacağız. Biz eğer hakkımızı alamıyorsak, koşullar zorlayıcı ve nefes aldırmıyorsa, tatmin olamıyorsak, şapkamızı önümüze koyup, başka yollar, işler arayacağız. Kendi çıkarlarımızı düşünmek ve geleceğimizi sağlam temel üzerine inşa etmemiz gerekiyor. Nerede ekmek, biz oradayız. Nerede bizi rahat ettiren koşullar var, ona bakacağız. Bugün iş ve eğitim hayatınızda alacağınız destek ve güven sayesinde isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak etkiler hakim.

31 Ocak 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ufak ufak seyahatlerin ve iletişim trafiğinin artması zamanla yorabilir. Çevreniz, kardeş ve akrabalarınıza karşı kırıcı olmamaya ve seçtiğimiz sözcüklere dikkat! Bu kadar yoğun seyahat yaparken kazalara karşı temkin. Güzel bir birlikteliğiniz var. Eski aşklarınızdan birinden haber almak ya da onunla tesadüfen karşılaşmak suretiyle aklınız karışabilir. O kişiye geri dönmek isteğiniz yok ama tuhaf duygular içine de girebilirsiniz. Bugün işle ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorsunuz. Askıda kalan projeler haftayı bekliyor. İş ortamında tanıştığınız bir insanla aranızda duygusal ya da arkadaşça bir yakınlaşma doğabilir. Para durumunuz hiç fena değil. Olağanın dışında beklemekte olduğunuz bir para geleceğe benziyor. Kullanıyorsanız, Alkolü fazla kaçırabilir ailenizle büyük tartışmalara girebilirsiniz. Ölçülü davranmazsanız bütün keyfiniz kaçacak.

31 Ocak 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, finansal kazancımız ve diğerleriyle paylaştığımız, bizim ihtiyaçlarımız, başkalarının bizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanın, düzenlemenin ve gözden geçirmenin işaretçisidir. Başkalarına endeksli yaşıyorsak, şimdi kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor. Başkalarına yardımcı oluyorsak, şimdi bizim de kendimizi düşünmemiz şart. Sürekli kredi çekerek, borçlanarak hayatımızı sürdürüyorsak, şimdi kazancımıza göre paramızı idare etmeyi öğreneceğiz. Eş veya iş ortaklığında sorunlarımız varsa, bir taraf sürekli özgürce karar veriyor, bizi hiçe sayıyorsa, bu ortaklığın zarar-yarar hesabını yapacağız. Bir ilişkide partnerimiz parasal konularda üstümüzde baskı kuruyorsa, ortaklaşa paylaşımda sorunlar varsa, bunu düzeltmemiz gerektiğini anlayacağız. Görünen o ki, hem kendi adımıza hem de başkalarıyla her türlü alışverişimizi düzenlememiz, her iki açıdan rahat ve güvende olmamız için şart gözüküyor.

31 Ocak 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

İlişkiler, ortaklıklar önemli kararlar alma zamanı. Aslan burcu olan bayanlar üreme organlarına dikkat. Parlamayı ve ışığını saçmayı seven aslanlar bu günlerde kalp ile bağlantıda olup iç sesine kulak vermeyi başarmalıdırlar. Bugün kendi yakın arkadaşlar ve kan bağınız olan kişilerle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız. İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

31 Ocak 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.. İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız, iş yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor. Para konusundaki şanslılığınız yine de yadsınılamaz. Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir.

31 Ocak 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, kendinizi bir grup, proje, yenilik içinde bulmanızı ve buna göre hayatınızı düzenlemenizi işaret ediyor. Hobi olarak sürdürdüğünüz çalışmanızdan para kazanabilirsiniz. Güven duygunuz yükselecektir. Bu sayede ben buradayım diyebilecek güce kavuşacaksınız. Dışarıyla temas etmeli, gruplar içinde yer almalı, kendi yaptığınız işten kendi paranızı kazanmalısınız. Kimi Teraziler uzun zamandır çocuklarıyla ilgilendiler veya anne babalığı tercih ederek çekirdek aileleriyle bir yaşam kurdular. Ancak bu Tutulma sizi şimdi başkalarıyla temasa hazırlıyor. Sizin liderliğinize, tecrübenize, plan ve projelerdeki üstün gücünüze ihtiyaç var. İleriye dönük düşünmelisiniz. Kısa vadeli, gelir geçer işler yerine, uzun soluklu yaratıcı becerilerinizi sergileyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Riskli işlere yönelmek yerine, sağlam ve tutarlı olanı tercih etmelisiniz.

31 Ocak 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün ailevi konularda karşılaşacağınız problemlere yönelik çözüm önerileriniz kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli sevginizi söz ve davranışlarınızla ortaya koymalısınız. Kariyer ve planlama için önemli bir süreç sizi bekliyor olacak. Bazı akrepler için bitişler ani istifalar ve yepyeni başlangıçlar olabilir. Artık bu zaman diliminde hareket ve cesaret size avantaj getirecektir. Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

31 Ocak 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Evliliğe karşı gardınızı almış duruyorsunuz. Partnerinizin hiçbir baskısı yok, ama biliyorsunuz ki onun böyle bir isteği var. Baskıcı biri durumuna düşmek istemiyor. Siz iş yaşamınızda kendinizi biraz gevşek görseniz de, bazı konulardaki katı prensipleriniz, birlikte çalıştığınız insanları sıkıyor. Dün yaptığınız Fal görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alacaksınız. Bir miras işinin uzadıkça uzaması canınız sıkıyor. Zaman geçtikçe varislerin çoğalmasından korkuyorsunuz. Kazancınız fena sayılmaz, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Hakkında dolaşan söylentileri kulak ardı ediyorsunuz. Bu tavrı değiştirin. Çünkü her gün meraklılarınız artıyor.

31 Ocak 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, maddi kazancınızı arttırıcı, size destek verici kişi ve değişimlerin işaretçisidir. Çalışma hayatında olanlar yeni gelişmeler, fırsatlar sayesinde, farklı projelere yönelerek gelirlerini arttırabilirler. Ancak bir şeye dikkat etmek lazım. Siz eğer gücünüzü aşan borçlara, yanlış yatırımlara, harcamalara meyilli kişiyseniz, şimdi daha dikkatli olmanız gerekir. Çünkü başkalarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu istemiyorsanız, bu Tutulmada lütfen bütçenize göre hareket ediniz. Bu Tutulmada birçok olasılık var. Herkesin yaşamı, doğum haritasındaki etkilere şekillenecek. Ben bunlardan söz ediyorum. Kimi Oğlaklar için yukarıda saydıklarım geçerlidir kimileri için, bir mirastan yararlanmak için mücadele verilebilir. Öyle bir gelişme olur ki, siz yeni bir iş ortaklığı, evlilik, hukuk veya başka yolla paraya kavuşursunuz.

31 Ocak 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün işinizle ilgili konularda sağduyulu davranmalı ve tereddütte kalmadan hareket etmelisiniz. Yaptığınız işle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir finansal konularda birden fazla fırsatla karşılaşabilirsiniz. Evlilik hayatınızla ilgili sorunlar varsa çözüm için hızlanabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. Bekâr ve uzun süreli ilişkiler için de net kararlar, evlilik söz konusu. Bu dönem ortaklıklar, yeni anlaşmalar ve başlangıçlar gündem. Sevgilinizle güzel bir gün geçirme planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bugün bazı konularda ondan yardım görebilir ve varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

31 Ocak 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili balıklar iş ve özel yaşamınızda arınıp hayal kırıklıklarınızı olumsuzlukları ardınızda bırakabilirsiniz. Sağlığınıza önem vermeli ve yeteneklerinize değerlerinize sahip çıkmalısınız. En çok sağlığına dikkat etmesi gereken burç. Bunun sebebi iş yoğunluğunun ve fiziksel yorgunluğunun artması olacaktır. Çalışma hayatında yeni kararlar ve terfiinin yanında stres ve yorgunluğa karşı dikkat. Son günlerde çevrenizde söylenen sözlere ilgi duymamanız gerekiyor. Duyumlarınızın temelsiz, birtakım duygusal yaklaşımlara dayandığını göreceksiniz.

31 Ocak Çarşamba günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar