31 Aralık 2018 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 31 Aralık 2018 6 Ocak 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor? İşte eski yılın son günü yeni yılın ilk haftası olan 31 Aralık 2018 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

31 Aralık 2018 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
29 Aralık 2018 Cumartesi 12:38

Selam burç yorumu seven insanlar, bu haftanın en mühim günü 6 Ocak Pazar günü olacak. Neden dediğinizi duyar gibiyim çünkü 6 Ocak tarihinde büyük bir güneş tutulması yaşanacak. Yani 6 Ocak sonrası biraz riskli günler bizleri bekliyor olabilir. Çünkü güneş tutulması hiçbir zaman olumlu etkiler yaratmaz, sürekli bir kasvetli havanın öncüsüdür. 2019 yılına hazırlıklar uzun süredir devam ediyor. Kim ne istiyorsa, gerçekten gönülden dilemeli, olumsuz dilekler sizleri negatif etkileyecektir. Herkes için sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı bir yıl olmasını diliyoruz.

31 ARALIK 2018 6 OCAK 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, 2019’a parasal etkilerin ön planda olduğu bir giriş yaparak, harcamalarınıza dikkat yoracaksınız. Mars hareketleri burcunuza etkili olacak ve enerji probleminizi çözeceksiniz. Enerjiniz yerine gelecek ve koşturmaya başlayacaksınız. Ocak ayının ilk haftası işinizle ilgili önemli bir hafta. Toplantılar görüşmeler sizi biraz yorsa da sonucu keyifli olacak.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar yeni yıla sevdikleriyle girecek. Kalabalık yerlerde sosyalleşmeyi isteyebilirsiniz. Tabii sevgiliniz varsa yılbaşını onunla baş başa da geçirebilirsiniz. Yurt dışı planlarınız bu sıralar sıklaşabilir. Güneş tutulması seyahat, eğitim konularındaki gelişmeleri hızlandırabilir. Değişim dönüşümler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Yılbaşı akşamı tamamlanması gereken olaylar gündeminizi oluşturacak. Günlük hayatınızı iyi organize etme de üstünüze yok. Sosyal hayatınız yeni yılda hızlanıyor. Arkadaşlarınızla sürtüşmeler yaşarsanız ‘’Ben biliyordum, demiştim.’’ Tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun büyük borçlara girebilirsiniz. İlk 15 gün alacak verecek dengesini sağlayın.

YENGEÇ BURCU

Yeni yıla en enerjik giren burçlardan birisiniz, sevdiğiniz arkadaşlarınızla ev partisi yapabilirsiniz. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konuları hızlı atlatacaksınız. Yine beraber çalıştığınız patronlarınız ile olan bağlantılarınızda biraz daha “benim dediğim olacak” tavrıyla hareket etmeye meyilli olacaksınız. Zaman zaman sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda hızlı gelişmeler ve değişimler olacak.

ASLAN BURCU

2019 yılında aileniz ve ev hayatınızda mutlu bir başlangıç yaşayacaksınız. Enerjinizi kademeli kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. Salı günü itibariyle Mars hareketi Koç burcunda olacak ve sürekli seyahat içinde olabilirsiniz. Cuma günü hafta sonuna değişik ortamda girmek size keyif verecektir. Aşk hayatınız rayına girecek. Ama kariyeriniz daha ön planda olacak. Sağlığınıza dikkat edin.

BAŞAK BURCU

Haftaya yeni yıl kutlamalarıyla mesajlarıyla başlıyorsunuz. Yeni yıla aile ortamında girebilirsiniz. Parasal konular ön plana çıkabilir, ödemelerinizi düşünmekten mutsuzsunuz. Cuma günü sizin için keyifli geçecek. Yeni yılda hayata eğlenceli açılardan bakacaksınız. Yaratıcılığınız yeni yılda artacak. Aşk hayatınız tutulmayla birlikte hızlanacak ve beklenmedik adımlar yaşayacak.

TERAZİ BURCU

Teraziler, bu hafta etraf etrafınızdaki herkesi idare etmeye çalışıp, kendi mutluluğunuzdan çok onların mutluluğuna odaklanan karakter yapınız sayesinde çok fazla dostunuz olmuş olabilir. Hobileriniz hakkında bazı kararlar alıp, uygulamaya başlayabilirsiniz. Yurtdışına eğitim almak ve yaşamak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bazı insanlarla yapacağınız kısa dönemli işlerden kar elde edebilirsiniz. Kısa vadeli plan ve programlarda bile aklınız başka yerlerde ya da başka işle ilgili konularda olabilir. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

YAY BURCU

Birtakım planlar içinde olmak kafanızı fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizle ilgili konuşacaksınız ya da önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu hafta ağırlıklı olarak yakın çevre konularınızın üzerine eğilebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta tüm sorumluluklarınızı devre dışı bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta ağırlıklı olarak parasal ve maddi konuların üzerine düşeceksiniz. Bu hafta işle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

KOVA BURCU

Sosyal çevrenizle ilgili konularda güzel geçecek bir hafta sizi bekliyor. Yeni insanlarla tanışmak, görüşmeler yapmak, organizasyonlar, aktiviteler, davetler, yeni planlar gibi olaylarla hayatınız gerçekten hızlanıyor.

BALIK BURCU

İçinize kapacağınız ve bazı şeyleri geride bırakacağınız bir hafta sizi bekliyor. Eskiden kalma problemleri çözemediyseniz, havada kalan birtakım konular varsa bu hafta bunları çözebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar