28 Ocak 2018 günlük burç yorumları

28 Ocak 2018 Cumartesi günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

28 Ocak 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
27 Ocak 2018 Cumartesi 17:56

28 Ocak Cumartesi itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Hayalleriniz ve istekleriniz için savaşmanız gerekebilir. Aşırı tutkulu haliniz bazı kurallarınızı yıkmanıza neden olabilir.

28 Ocak 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür’ün hareketiyle birlikte daha önceden kaçırdığınız bir fırsat yeniden karşınıza çıkabilir. Ama bu sefer fırsatı değerlendirmek için gerekli olan beceriye sahip olacaksınız ve çevik bir şekilde gelen şansı değerlendireceksiniz. İlk anda hazırlıksız olduğumuz, belki işittiğimizde çok üzüldüğümüz veya ‘’son’’ olarak gördüğümüz tüm fırsatlar o an aklımıza gelen felaket senaryolarından çok daha farklı yönlere gidebilir. Bu noktada çok eski bir felsefeyi referans alabiliriz: Yoga.

28 Ocak 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Gelgitli ruh haline büründüğünüz bir hafta, pek çok konuda hem yanıldığınızı hem de doğru karar aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Aklınız dağınık başlıyorsunuz haftaya. Hafta ortası yalnız kalmak ve planlarınıza dalmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda orta noktayı bulmak, iletişimi hızlandırmak faydalı olabilir. Sevdiğiniz kişi size destek olacak, onun yardımını hissedeceksiniz. Hafta sonunda Ay sizin burcunuzda ilerleyecek, konsantrasyon gereken konulara odaklanabileceksiniz, kendinizi işinize gücünüze vererek daha ne kadar verimli olabilirim sorusunu soracaksınız. Yemek yapmak, müzik dinlemek, açık havada dolaşmak, bitkilerle, doğayla iç içe olmak size iyi gelecek.

28 Ocak 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta başlarken, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planları kendi hayat yolunuza uyarlamanız, onlarla gelecek işlerinizde beraber hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Maddi konularda daha dikkatli olmalı ve size zora sokan durumlarda ince ayarlar yapmalısınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu hafta şüphelerinizi destekleyecek adımlardan kaçının. Çarşamba günü ortak bir parasal meselede olayların derinine inmek, sorgulamak isteyebilirsiniz. Kolay inanmayacak, düşündüklerinizi aktarırken tek taraflı olacaksınız. Bunu aşabilirseniz, güçlü yapınızla parasal sorunlarınız varsa onlara parasal çözümler bulabilirsiniz.

28 Ocak 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür’ün yer değiştirmesi, dikkatinizi finansal açıdan organize etmeniz gereken işlere çekebilir. İşle alakalı konularda parlak fikirler aklınıza gelecek ve kariyer haritanızda yepyeni yollar belirmeye başlayacak. Özellikle iş yaşantımızda ‘’duruş’’ kavramı bizleri günlük hayatlarımızda farkında olmadan belirli şekillere veya tanımlara büründüren etken olarak karşımıza çıkar. Yoga veya meditasyon ile konsantrasyonunuzu arttırabilir, beyin gücünüzü geliştirebilirsiniz. “Yoga ile sağ ve sol beyin dengesi: Duygusal zeka ile kariyerinizde farklılaşın”

28 Ocak 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Gizli olana merak saracağınız bir hafta, araştırmacı yanınız devreye giriyor. Ay Balık burcunda başladık haftaya, manevi temalar ön planda, sizler için ortaklaşa işler devrede olacak hafta boyunca, içe çalışan bir enerjiniz var bu hafta, bu enerjiyi doğru yöne yönlendirmek ve yaratıcılığınızı arttırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Ödemeler artmış olabilir, hesapsız yapılan alış verişler, ertelenen faturalar önünüze serilebilir. Hafta sonunda Ay Boğa burcuna geçmiş olacak, kendinizi toparlayacak ve herkesin gözü önünde olacaksınız. Yaptığınız işler ses getirecek. Sevdiğiniz kişi sıra dışı sürprizlerle sizi şaşırtmaya devam ediyor.

28 Ocak 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İş hayatınızda, günlük işlerinizde parasal yönden yapılması gerekenleri bu hafta başı kolaylıkla halledebilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Enerjiniz doğru akacak. Diğer yandan eğlence ve aşk hayatınız için üstlendiğiniz sorumluluklarınız parasal yönden sizi zorlayabilir. Bu hafta aşk hayatınızda kafanıza bazı konuları fazlasıyla takabilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü,  çocuğunuzla iletişiminizde, sevdiğinizle bağlantılarınızda derine giden kolay ikna olmayan yapınızla karşı tarafı zorlayabilirsiniz. Takıntılarınıza dikkat etmelisiniz.

28 Ocak 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür’ün Uranüs ile birlikte dönüşü aşk hayatınıza yepyeni eğlenceler getiriyor. Spontane gelişen davetleri kabul edin. Katıldığınız sosyal aktivitelerle bir hayli eğlenecek ve sosyalleşerek kendinizi inanılmaz iyi hissedeceksiniz. İletişiminizde kullanacağınız küçük ancak etkili bir kaç yöntem, karşınızdaki kişilerde ummadığınız etkiler bırakabilir. Pazar günü aşk hayatınızda tutkularınızla hareket etmek bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Çocuğunuzla olan ilişkilerinizde  dikkatli olmalısınız. Sizi önemseyen ve seven yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınızı arttırın.

28 Ocak 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, abartılara açık bir haftadasınız, gerek özel yaşamınızda, gerekse iş ve sosyal hayatınızda bir takım bereketli gelişmeler var. Aktivite ve hobilerinize zaman ayırabileceğiniz, aşk hayatınızda da kadersel bir takım şanslar yakalayabileceğiniz bir hafta. Fakat başında da dediğim gibi abartmamaya, yaşadıklarınızı belli bir kalıpta tutmaya özen göstermelisiniz. Bu hafta ikili ilişkileriniz güçlenecek, yalnız olan Akrepler için şanslar ve fırsatlar doğacak… İstediğiniz, tam da kafanızda kurduğunuz hayal ettiğiniz kişi hayatınıza girebilir.

28 Ocak 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Daha önceden kaybettiğiniz bir şey hiç beklenmedik bir anda karşınıza çıkabilir. Kayıp bir mektup, sildiğinizi sandığınız bir email ya da uzun zamandır evde aradığınız bir paket size tekrar göz kırpacak. Eğer eşyalarınızı nereye koyduğunuzu unutuyor ya da öğrendiğiniz yeni şeyleri hatırlamakta zorluk çekiyorsanız hafızanızı geliştirecek egzersizler yapabilirsiniz. Aile alanlarınızda daha aktif, daha sevgi dolu ve anlayışlısınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta başı günlük işlerinizi planlayarak yola çıkmalısınız. Yakın çevrenizin sorumlulukları, verilen sözler iş akışınızı, yapılması gerekenlerin dengesini bozabilir.

28 Ocak 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni bir haftaya başlarken pazarlama halkla ilişkiler, iletişim, medya konularında atak davranmaya çalışmanız sizi daha iyi yerlere çekiyor. Kardeşlerinizden, yanınızda olan kişilerden güzel destek ve dostane yardımlar olabilir bu evrede. Hafta ortasına doğru aile içi konular, eş, çocuklar, ev düzeni öne çıkıyor. Bu hafta her türlü spekülatif, risk içeren borsa, kumar, şans oyunlarından uzak durmanızı fakat yeni aşklara yelken açmanızı tavsiye ediyorum. Enerjinizi bu yönde kullanmak daha sağlıklı olacaktır. Her gün gördüğünüz birileri hayatınıza anlam katabilir ve bakış açınız değişebilir. Genel olarak ketum ve ser verip sır vermeyen yapınızı değiştireceksiniz bu hafta.

28 Ocak 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınız bu hafta başında yüksek olabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kişisel istekleriniz ve bencilliğiniz artarken, kafanıza takılı konularla bu hafta uğraşacaksınız. Zihinsel kıvraklığınız sayesinde her zaman olmanız gereken yerde, olmanız gereken zamandasınız. Teknoloji, satış, medya ya da ticaret son zamanlarda odak noktanıza yerleşebilir. İnternet ve teknolojinin hayatımıza bu kadar entegre olmuş olması bize inanılmaz nimetler sunuyor. Akademik eğitim alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız, online dersler alabileceğiniz platform ve üniversitelerin web sitelerine bir göz atın.

28 Ocak 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu dönem, sosyal çevrenizdeki sorumluluklar sizi aşağıya çekebilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta geleceğinize yönelik konularda takıntılı davranmamalısınız. Sevdiğinizin, ailenizden bir insanın konuşmaları kafanıza takılabilir. Kişisel anlamda fikirleriniz değişiyor ve hayata başka açıdan bakmayı öğreniyorsunuz. Hafta ortası para konularında girişimleriniz dikkat çekerken yeni gelişmeler ve haberler geliyor sizlere, özellikle kardeşlerinizle ilgili veya yakın akraba, çevrenizle ilgili gelişmelerin yaşandığına tanıklık edeceksiniz. Bu zaman diliminde eski bazı konuların da ortaya çıkmaması kaçınılmaz elbette. Aşk konularında ise hafif pürüzlere karşı tedbirli olmalısınız.

28 Ocak Cumartesi günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar