2018 yılbaşı SMS mesajları, cep telefonu ve Whatsapp mesajları

İster Whatsap'tan ister cep telefonundan mesaj olarak gönderebileceğiniz 2018 yılbaşı kısa mesajları, yılbaşı sms mesajları sizler için derledik.

2018 yılbaşı SMS mesajları, cep telefonu ve Whatsapp mesajları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
30 Aralık 2017 Cumartesi 19:01

Yılbaşına saatler kala herkes sevdiklerine yeni yıl dileklerini en içten şekilde ifade etmenin yollarını ararken, vatandaşlar uzakta olan yakınlarına göndermek üzere 2018 yılbaşı sms mesajları aramaya başladı. Alışverişler yapıldı, misafirler çağrıldı. Yeni umutlar ve yeni dileklerle 'Hoşgeldin 2018' dememize saatler kaldı. Peki ya yanında olamadığınız sevdikleriniz, dostlarnız, akrabalarınız... Bu yeni yıla onları unutmadan girin diye 2018 yılbaşı kısa mesajları, yılbaşı sms mesajları sizler için derledik. İster whatsapp üzerinden ister sms yoluyla gönderebileceğiniz 2018 yılbaşı mesajları haberimizde!

-Yine bir yılbaşı ve biz 2017'nin nasıl geçtiğini anlamadan 2018'e giriyorız. Umarım bu yıl herşey gönlünce olur, 2018 sana mutlulukgetirir.

- Her yeni yıl bir başka güzel! Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, kederiyle bir yılı daha geride bıraktık. 2018 bu yıldan daha güzel olsun ve güzel günlerin kötüleri hatırlatmayacak kadar bol olsun.

- 2018 hayatın boyunca unutamayacan güzellikler yaşatsın. Hayatın sürprizleri üzerinize olsun, yeni yılınız kutlu olsun.

- Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!

- Bembeyaz yağan kar, örtsün 2017'nin tüm yaşanmış kötü anlarını. Yeni bir sayfa açsın bu yıl, yeni bir başlangıç sunsun. Mutluluk ve huzurla dolu bir yıl olsun.

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi ve huzur dolu nice yıllara!

- Geçmişi unut ama ders çıkar, geleceği hayal et ama şimdiyi yaşamayı unutma. Yeni yıl geleceğe yeni bir adım. Mutlu yıllar!

-2018 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

- Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..

- Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

- Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

- Bazen mücadele etmek gerekir yorulmadan... Bu yıl da ne kadar tökezlesen de, ne kadar düşsen de umut etmekten ve mücadele etmekten yorulma! Herşey gönlünce olsun, yeni yılda dileklerin gerçek olsun.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar