18 Şubat 2018 günlük burç yorumları

18 Şubat 2018 Pazar günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte 18 Şubat günlük burç yorumlarınız..

18 Şubat 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
18 Şubat 2018 Pazar 09:00

18 Şubat Pazar itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 18 Şubat 2018 günlük burç yorumları..

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Bugün Ay İkizler' de ilerlerken, yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bugün, tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün iletişime her konuda öğrenmeye vereceğiniz önem yaşamınızda yeni başlangıçların kapılarını aralamanızı sağlayacak. Kendinize güvenin ve sözlerinizi kalbinizden gelen enerjinin ışığıyla ifade edin. Hem iş hem de özel yaşamınızda yaşayacağınız gelişmelerin hızla ilerleyecektir bu durum sizi korkutmamalı heyecanın tadını çıkarmalısınız.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündeme gelebilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Özellikle partnerinizle aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün geçmişe dayanan işlerinizle ilgilenmeli ve var olan bağlantıları daha da güçlü bir hale getirmeye gayret etmelisiniz. Bu hafta bilinçaltınızdan günümüze yaşadıklarınızı daha iyi kavrayacak kendi gücünüzün yeteneklerinizin farkına varabileceksiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün özel yaşamınızda geçmişte yaşadığınız sıkıntılarla ilgili gelişmeler yaşayacağınıza işaret etmekte. Şu anda yaşananlar karşısında geçmişteki gibi savunmasız kalmamalı rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Mantık ve duygu çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda yaşamın tüm detaylarını merak ediyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün iş ve özel hayatınızda olumlu etkiler ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır arzu ettiğiniz sizin için çok önem taşıyan bir projenizi göreceğiniz desteklerle hayata geçirebilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay karşıt burcunuz İkizlerde ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sizler için oldukça önemli enerjileri barındırmakta. Bu günler içinde yapacağınız görüşmeler girişimler de başarılı olmak için her zamankinden daha fazla kendiniz olmalı iyi bir izlenim bırakmak adına kendinizi baskılamamalısınız bunu yaptığınız da daha önce deneyimlediğiniz hayal kırıklıklarından uzaklaşacak ve istikrarı yakalayacaksınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay karşıt burcunuz İkizlerde ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat ilişkinizi ihmal etmemelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekmeye başlıyor. Bu durumu pozitif şekilde değerlendirmek için kibir ya da öfkeye kapılmamaya dikkat edin. İşinize olan hâkimiyetiniz kendinize güvenerek tevazuu elden bırakmadan hareket etmeniz bu etkiyi kuvvetlendirecektir.

18 Şubat 2018 Pazar günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar