14 Ocak Pazar Yengeç burcu yorumları! Yengeçler için Ocak sonu cennet gibi!

14 Ocak Pazar Yengeç burçları, muhteşem bir Ocak ayı yaşayacak! Ancak iş yerindeki hamlelere dikkat ettiği sürece!

14 Ocak Pazar Yengeç burcu yorumları! Yengeçler için Ocak sonu cennet gibi!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 18:03

Sevgili Yengeçler, muhteşem bir güne enerji dolu başlayacaksınız. Keyifli bir güne devam ederken, hava şartları haricinde moralinizi bozacak tek bir sorunla dahi karşılaşmayacaksınız. Bu ay genelinde iş yerinizdeki hamlelerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinize güvenmeniz kesinlikle harika bir durum, ancak karşınızdaki insanlar bunu yanlış anlayabilir. İçinizdeki coşkuyu biraz daha dizginlemeniz gerekiyor. Almış olduğunuz sorumlulukları yerine getirmek için çalışabilir ve disiplinli bir tavır sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinde karşılaşacağınız bir olay hayal gücünüzü harekete geçirecek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için heyecan ve arzu duyacaksınız. Büyüklerinizin desteğini alabilirsiniz. Üstelik önemsediğiniz kişiler ve patronlarınızın desteğini almanız da mümkün. Geleceğe yönelik hayalleriniz olabilir ve bunları gerçekleştirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Bu arada bütçenizi aşmayın ve harcamalarınıza özen gösterin.

İşyerinde kendinize aşırı güvenmekten kaçının. Yıldızlar aynı zamanda ihtiyat ve yüksek düzeyde profesyonel tutumu tavsiye ediyor. Kendi uzmanlık alanlarında olmasa da, iş arayan gençlerin karşısına çok cazip bir fırsat çıkabilir.

İyi haberler sizi şahane bir moda sokacak, bu sayede kendinizi yenileyebilecek ve içinizde yeni bir uyum keşfedeceksiniz. Yenilik yapma arzunuzu bastırmaya çalışın ve sevgilinizin tarafında durmaya çalışın; çünkü bu ara biraz ihmal edildiğini düşünüyor.

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ

Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Gerçek Yengeç Burcu insanı fiziksel olarak; soluk, beyaz tenli, orta ve kısa boylu, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavi gözlüdür. Saçları mat ve kahverengi olur. Yengeç kadınları tartışmasız çok güzeldirler. Ay gezegenini simgeleyen güzel yüzleri vardır. Vücut yapıları gençliklerinde güzeldirler. Yaşları ilerledikçe, dikkat etmezlerse kilolu tombul bir vücutları olur.

Yengeç burcu, Ocak 2018'de aşk hayatınız gezegenlerin etkisi altında olacak. Atacağınız adımlardan tutun alacak olduğunuz kararlara kadar ne yapacağınıza bir türlü karar veremeyeceksiniz. Sizin kararsız olmanız karşınızdaki kişinin de sizinle ilgili olarak hissedeceklerinde çelişkiye düşmesine neden oluyor. Mantıklı davranmalısınız Yengeç burcu. Gerektiğinde duygusal gerektiğinde de mantıklı davranırsanız kazanan siz olursunuz. Kazanmak kelimesini ise asla bir savaş olarak görmeyin.

Yengeç burcu, Ocak 2018'in hemen hemen tamamında sağlıklı olacaksınız gibi görünüyor. Siz, belki de hiç alışık olmadığınız kadar sağlığınızla yakından ilgileneceksiniz. Geçen dönemlerde yaptığınız hatalardan ders çıkartmış olacaksınız ki böyle bir karar alacaksınız Yengeç burcu. Doğru kararlar aldığınızdan hiç şüpheniz olmasın. Sağlığınızın ne kadar önemli ve kıymetli olduğunun farkına varmış olmalısınız artık. İyi durumda ilerliyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar