12-18 Mart 2018 haftalık burç yorumları

12-18 Mart 2018 burç yorumlarınızı merak ediyor musunuz? Öncelikle iyi haftalar diliyor ve 12-18 arası haftalık burç yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz..

12-18 Mart 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
10 Mart 2018 Cumartesi 16:32

12-18 Mart 2018 tarihleri arasında haftalık burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Hangi burç haftaya güzel bir başlangıç yapacak hangisi haftaya kötü bir enerjiyle girecek? İşte 12-18 Mart arası haftalık burç yorumları..

12-18 Mart 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Herkesin ailesinden aldığı ve yaşadıkları ile oluşturduğu kendisine özgün olan değer yargıları vardır, fakat her kes farklı farklıdır bunu asla unutmamalısınız. Parasal olarak etrafınızdaki insanların sizlerden daha iyi durumda olmasına aldırmayın. Önümüzdeki günlerde bu durum değişecek.  Aile içerisinde doğru olduğuna emin olduğunuz değerli fikirlerinizin diğer aile fertlerinin dinlemesini istiyorsanız bu dönem sizin için çalışacak.  Hayatta bazı olumsuzlukların olması çok doğaldır. Bu hayatın gereğidir. Ne olursa olsun yaşananlar yaşandı sakın geriye takılı kalmayın.

Boğa Burcu

Bu hafta hayatınıza oldukça keyifli ve esnek yaklaşacağınız haftalardan bir tanesi sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Önemli iş anlaşmaları, keyifli etkileşimler karşınıza gelebilir. İstediğiniz birçok konuyu halletmek imkânınız var. Bu hafta başı öğleden sonra ve birkaç gün boyunca parasal işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Farklı ve sizi heyecanlandıracak gelişmeler, değişik insanlardan alacağınız tavsiyeler haftanızı olumlu kılabilir. Çarşamba günü ikizler burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu Dolunay, özelikle sizin para evinizde gerçekleşiyor.

İkizler Burcu

Bu hafta senin için biraz yoğun geçebilir. Girişimlerinde oldukça cesursun. Belli konularda inisiyatif alıyorsun. Sosyal hayatın ve arkadaş çevrende yeni ilişkiler doğabilir. Çalışma koşulların iyileşiyor ve üretkenliğin artıyor. Verim alabileceğin iş sahalarına yöneliyorsun. Çalışmıyorsan bu hafta çalışmaya karar verebilirsin. Öncesinde yapılan iş başvuruları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Hedefine odaklısın. Bunun yanında aile ve akrabalarla olan iletişim artıyor. Yakınlarından birinin sorunu seni de etkileyebilir. Ne kadar uzak durmak istesen de içine içine çekiliyorsun. İkizler Burcu aşk hayatında bu hafta sıkı sıkıya sarıldığın şeyler yer alıyor.

Yengeç Burcu

İnsanlar hakkında kesin hükümler vermekten kaçınmalısınız. Özellikle bu süreçte yapacağınız bazı yorumlarla karşı karşıya kalma ihtimaliniz artıyor. Kınadığınız bazı olayların aynıları ile sınanmak üzere olabilirsiniz. Etrafınızdakilerin yaladıkları ile ilgili biraz daha uzaktan bakmanızı olaya hakim olmaya çalışmanız fakat yorumdan uzak durmanızı öneriyoruz. Olayı anlamanız çok yakın bir zamanda yaşayacağınız benzer bir olayda size kılavuzluk edecektir. Yorum yapmanız ise aynı şekilde yargılanmanıza sebep olacaktır. Bu durum hem içinde olduğunuz zor duruma yardımcı olmayacak hem de bu durumun zorluğunun yanına 1 zorluk daha ekleyecektir.

Aslan Burcu

Aşk duygusunun nasıl bir duygu olduğunu başkalarının tarifinin referanslığında onaylamanıza gerek yok, hissediyorsanız zaten biliyorsunuzdur. Kime ne şekilde aşık olunacağı tarifi olamaz. Aşk kişiye özel ve farklı kişilerde farklı şekillerde vücut bulan bir olgudur. Kendinize yatırım yapabilmek için biraz fedakârlıkta bulunmanız gereken dönemi sizi bekliyor. Maddi durumunuzu daha iyi duruma getirebilmeniz için, önce sizin vermelisiniz.  Çevrenize gözlerinizi açın. Dünya dönmeye devam ediyor bugün üzüldüğünüz şeyler yarın gerçekliğini yitirecek. Sizi olumsuz durumlar içerisinde tutacak insanları reddetme zamanı.

Başak Burcu

Haftanıza seyahat, eğitim konularınız ya da dış ortamlardaki işlerinizle başlıyorsunuz yalnız öğlen saatlerine kadar bu işlerinizde önemli adımlardan kaçının sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Çok büyük sonuçlar beklemeyin, karşılığını alamayabilirsiniz. Öğleden sonra ve birkaç gün boyunca iş hayatınızdaki önemli işler daha rahat akmaya başlayabilir. Daha fazla kendinizi işinize ve bu konudaki olaylara vereceksiniz. Bu hafta başı ortaklaşa parasal konularda hayata daha geniş ve esnek bakmanızdan kaynaklı olarak birçok beklenmedik fırsatı hayatınıza katacaksınız. Çarşamba günü gerçekleşen Dolunay, kariyer alanlarınızı etkileyecek.

Terazi Burcu

Bu hafta yenilikler seni bekliyor. İş, aşk ve günlük yaşamda şans getiren durumlarla iç içesin. Oldukça sosyal bir döneme giriyorsun. Hafta başından itibaren tempon yükseliyor. Bunu bir toparlanma ve ilerleme süreci olarak görebiliriz. Karşına değerlendirmen gereken fırsatlar çıkacak. Bazı durumlara şüpheci yaklaşımlar sergileyebilirsin. Riskli işlerden uzak durma fikrine sahipsin. İşlerin ve yapman gerekenler üst üste yığılabilir. Detaylarda boğulmamaya çalışmalısın. 17 Mart Balık Burcu Dolunayı bilinçaltını etkiliyor. Hem bedensel hem de ruhsal açıdan sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Hafta sonu kafa dinlemek için ufak bir kaçamak yapmak isteyebilirsin. Terazi Burcu aşk hayatı bu hafta sevildiğini bilmeye ihtiyaç duyuyor. İlişkini sınayıcı davranışlara sahip olabilirsin. İşlerin ve günlük yaşantın seni ilişkinden biraz uzaklaştırabilir.

Akrep Burcu

Açık sözlü olmak, yaşadığı her şeyden emin olmak ve duygu ve düşüncelerine güvenmek çok güzel bir şey. Fakat fazla açıklığınızın, sizi olumsuz şekilde etkileme ihtimali çok yüksek olan bir dönem içerisine giriyorsunuz. Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Profesyonel anlamda kişisel gelişim konusuna eğilmeye gayret edin. Hayat kesin kurallardan oluşuyor yanılgısına bazen hepimiz düşebiliriz. Bu durum sizin bu dönemde en büyük yanılgınız olabilir. Lütfen biraz daha objektif bakmaya, hayatı daha geniş bir perspektiften görmeye çalışın. Sizi yapacaklarınız konusunda engelleyebilecek tek engelin aslında siz olduğunu göreceksiniz.

Yay Burcu

Düşündükleriniz ile söylediklerinizin aynı olması gereken döneme giriyorsunuz. Artık duygularınızı ifade etmek için tam aksi cümleler kurmaktan vazgeçmenin zamanı geldi.  Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Bir küçük tatil yapmanızın tam sırası kendinizi küçük bir kaçamak yaparak zaman açmanız sizin için çok mutlu edici olacak yıldızınız leyleği havada görüyor.

Oğlak Burcu

Bu hafta başı aşk ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla sabah saatlerinde bazı konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Önemli kararlarınız varsa öğlene kadar vermemeye çalışın. Öğleden sonraysa hem bu kararları devreye sokabilir, hem de iş hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Bu hafta başı aile hayatınızda yapmanız gerekenler konusunda iş bitirici, rahat, esnek tavırlar ön planda olacak. Bazı konuşmalarınızda onların tarafında olmak, aile büyüklerinizden destek almak, onları desteklemek önem kazanabilir. Çarşamba günü gerçekleşen Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir.

 Kova Burcu

 Bu hafta ilgi alanların değişebilir. Hareketli ve yorucu bir hafta seni bekliyor. Kısa kısa yolculuklar yapıyorsun. Yeni insanlarla tanışacak etkili şekilde iletişime geçeceksin. Biriyle yaptığın konuşmalar işle ilgili seni farklı bir noktaya taşıyabilir. Destekleyici insanlarla bir aradasın ve özellikle çok güvendiğin birine sırtını dayıyorsun. Büyük risklerden uzak duracaksın. Para konusunda bu haftadan itibaren şansın açılıyor. Bir miras konusu gündeme geliyor. Önümüzdeki zamanlarda bununla ilgili uzun bir yolculuk ihtimali güçleniyor. Kova Burcu aşk hayatında bu hafta pek değişen bir şey yok. İlişkiler aynı tempoda devam ederken, evliliklerde zaman zaman ufak iletişim problemleri ortaya çıkabiliyor. Eşlerin birbirlerine uymayan yönlerinin farkına varacakları bir hafta.

Balık Burcu

Aşk duygusunun nasıl bir duygu olduğunu başkalarının tarifinin referanslığında onaylamanıza gerek yok, hissediyorsanız zaten biliyorsunuzdur. Kime ne şekilde aşık olunacağı tarifi olamaz. Elinizin dışarıya gereğinden fazla açık olması, sizleri maddi anlamda zor duruma sokabilir. Harcamalarınızı kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapın. Gelirinizin bir kısmını zor zamanlar için ayırmaya gayret edin. Unutmayın ki bereketiniz hep aynı olmayabilir ve bugün harcadıklarınıza ileride ihtiyacınız olabilir. Fazla güvenmeyin çevrenizdekilere hepsi her zaman sizin için iyi olanları istemiyor olabilir. Gerçekten iyiliğinizi düşünenler konuşmuyor olabilir. Etrafınızda en az konuşanlara dikkat edin bugün. Onlar sizi daha çok seviyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar