ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor?

ATV yeni yayın dönemine Zengin ve Yoksul adlı diziyle damga vurmak istiyor. Zengin Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne - Zengin ve Yoksul hangi oyuncular oynuyor? soruları gündeme geldi. İşte ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? yanıtı.

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
3 Nisan 2019 Çarşamba 16:02

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? sorusu ATV'nin yeni yayın döneminde güvendiği diziyle ilgili bilgilerin gelmesiyle gündem oldu. İşte ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün, konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? yanıtı.

ATV Zengin ve Yoksul dizisi hangi gün?

ATV ekranında yeni bir dizi çok yakında izleyiciyle buluşacak. Dizinin adı Zengin ve Yoksul. Dizi 7 Nisan Pazar günü yayınlanacak.

ATV Zengin ve Yoksul dizisinin konusu 

İstanbul'da aynı semtte, iki farklı ev iki farklı dünya... Yokuşun dibinde geçim derdiyle boğuşan Berringiller, ve kendilerine tepeden bakan zengin akrabaları Erdemliler… Ve Berrin köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek için küçüldükçe küçülürken… Nihal bu bitimsiz köprüyü bir hamlede atlamak isterken… Köprüden geçmek dahi istemeyen bir Veli… Ve köprüleri yıkıp atmak isteyen Aysel… Aysel artık zengin akrabalarının sadakalarını almak istemiyor, zengin kuzeni Aleyna'nın eskilerini giymek istemiyor, teyzesi, annesini villadan ağlatıp ağlatıp göndersin istemiyor… Parlamak için bir kıvılcıma bakıyor Aysel. Büyük aşkını, Karan'ı bu yürek yangınının ortasında buluyor. Karan bir sevdiğini toprağa verdi şimdi de düşmanının mezarını kazıyor. İki genç, intikam için bir aşk komplosu kuruyorlar. Hikayenin belki de en günahsızı, Aleyna Erdemli için. Aysel akrabalık bağlarının sıcaklığıyla öfkenin soğukluğu arasında çırpınırken… Karan da iki aşk arasında kalıyor. Herkesin yenileceği bir savaşta aşk mutlu sona ulaşır mı?

ATV Zengin ve Yoksul dizisi oyuncu kadrosu

Yapım: NTC Medya
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Deniz Yorulmazer
Oyuncular: Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Elif Doğan, Gülcan Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar