Sen Anlat Karadeniz’de Yangaz Fatih öldü mü, diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in Yangaz kardeşlerden Fatih dizide vuruldu. Peki ya Yangaz Fatih öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden? Furkan Aksoy kimdir, Yangaz ne demek?

Sen Anlat Karadeniz’de Yangaz Fatih öldü mü, diziden ayrıldı mı?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:03
5 Aralık 2018 Çarşamba 09:22

Sen Anlat Karadeniz'in en çok kullanılan repliklerinden birisi olan Yangaz kelimesi ile meşhur olan Yangaz Fatih ve Yangaz Murat karakterlerinden Fatih dizide vuruldu. Sosyal medyayı sallayan dakikaların ardından Yangaz Fatih öldü mi, diziden ayrıldı mı? Soruları araştırılmaya başladı. İşte haberimizin detayı..

Hem konusu hem oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni alan dizinin en sevilen iki karakteri de Fatih ve Murat Yangazlar… Dizinin sevilen karakterleri Fatih ve Murat ikiz kardeşlere Yangaz diye seslenilmesi Yangaz ne demek sorusunu ortaya çıkarmıştı.

Yangaz Fatih(Furkan Aksoy) öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Nefes ile Tahir'in düğününü izlemek için ekran başına geçen izleyiciler,yayınlanan bölüm ile büyük bir şoka uğradı. Her şeyin güzel gittiği bölümün sonunda beklenmedik olaylar gerçekleşti. Yangaz kardeşlerin Fatih'i, Vedat'ın adamlarından birisinin silahından çıkan kurşunla vuruldu. Sen Anlat Karadeniz'in sevilen iki kardeşinden birisi olan Fatih'in ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Fatih hastaneye kaldırılıyor. Bakalım Yangaz Fatih dizide ölecek mi?

Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan bölümünde Fatih’in vurulması sosyal medyayı da salladı. Fatih’in(Furkan Aksoy), diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edilirken ilk açıklama rol arkadaşı Sinan Tuzcu’dan geldi.

“Yangazım, kıymetlim, iyi ki varsın iki gözüm... Tuzcu sana kurban olsun Furkan’ım, ömrün uzun yolun açık olsun kardeşim..”

Yangaz Fatih vurulma sahnesi izle

Yangaz Fatih'in merak edilen durumu ise 28 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde netlik kazanacak

Yangaz Fatih(Fatih Aksoy) kimdir?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Pınar En beğenilen yorum
Sen anlat karadeniz çok güzel bir dizi
Maya
Çok güzel dizi yaa
Pınar
Dizi nezaman baßlıyor