Vuslat dizisinin Kerem'i Ümit Kantarcılar kimdir - Kerem'in gerçek annesi ve babası kim?

TRT 1'de Vuslat adlı dizi her pazartesi günü yayınlanacak. İlk bölümüyle Vuslat dizisinde Kerem'in gerçek annesi ve babası kim? sorusu gündeme geldi. İşte

Vuslat dizisinin Kerem'i Ümit Kantarcılar kimdir - Kerem'in gerçek annesi ve babası kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Ocak 2019 Çarşamba 20:28

Vuslat dizisinin Kerem'i kimdir, Vuslat dizisinin gerçekte annesi ve babası kimdir? soruları gündeme geldi. TRT 1'de yepyeni bir dizi daha başladı. Haberimizde Vuslat dizisinde Kerem'in gerçek annesi ve babası kim? yanıtını bulabilirsiniz.

Vuslat dizisinde Kerem'in gerçek anne ve babası kim?

Başrollerinde Kadir Doğulu ile Devrim Özkan’ın rol alacağı, 7 Ocak saat 20:00’da ilk bölümü ile ekranlara geldi. Vuslat dizisinde Kerem karakteri kendini yıllarca Tahsin'in oğlu olarak bilecektir. Fakat dizide sürpriz bir kavga sahnesinde Kerem gerçeği öğrenecektir. Yani Tahsin Kerem'in gerçek babası değildir. 

Vuslat dizisinde Kerem ile Aziz öz kardeş mi?

Vuslat dizisinde Kerem karakteri oldukça kilit bir noktadadır. Dizinin adeta ana odak noktasındadır. Yılarca Aziz ile kardeş gibi büyüse de Aziz’in babası Tahsin’e baba dese de gerçeği yıllar sonra Tahsin ile karısının kavga ederken tartışmalarına kulak misafiri olması ile öğrenir ve macera da bununla birlikte başlar. Vuslat Kerem karakteri içindeki intikam duygusu ağır basan ve hayatta hep başarılı olmaya çalışan başarılı ve hırslı bir genç olan Kerem Saltuk karakteri aynı zamanda yaptığı işlerle karanlık bir yüzü de var. Salih karakterinin Kerem’e dediği gibi “Anlamak için yolcu olmak lazım. Yolda çıkmak da cesaret ister.” sözleri ile kısaca Kerem karakterinin hatalara açık bir karakter olduğunu gösteriyor. Bakalım bunun dışında nasıl bir karakteri ortaya koyacak.

Vuslat dizisinin Kerem'i Ümit Kantarcılar kimdir? 

7 Ocak tarihi ile seyirci karşısında ilk sınavına çıkmaya hazırlanan Vuslat dizisinde yer olana oyunculardan Kerem Saltuk karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Ümit Kantarcılar’dır. Aslı adı Ümit İbrahim Kantarcılar’dır. Ekim 1987 yılında Antalya ilimizde hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu terazi burcudur. Tiyatroya daha ilkokul çağlarında okul tiyatrosu ile başlar.

Müjdat gezen konservatuvarında oyunculuk üzerine eğitim aldı. Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda görev aldı. İlk kez kamera karşısına 2006 yılında “Hayat Türküsü” isimli dizide “Cengiz” karakterine hayat vermesi ile bu sektöre giriş yaptı. Yıldızının parlaması ise 2012 yılında gençlik dizisi olarak gelen “Pis Yedili” dizisinde “Ceyhun” karakterine hayat vermesi ile oldukça popüler bir hale geldi. En son Vuslat dizisi Kerem karakterini canlandırmadan hemen önce 2017 yılında “Kanatsız Kuşlar” dizisinde “Onur” karakterine hayat vermişti.

Vuslat dizisinin Kerem'i Ümit Kantarcılar kimdir - Kerem'in gerçek annesi ve babası kim?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar