Jokey Uğur Polat'ın yengesi Nalan Polat kimdir? Jokey Uğur Polat'ın abisi Nadir Polat kimdir?

Jokey Uğur Polat'ın yengesi kimdir? Jokey Uğur Polat'ın abisi kimdir? soruları gündeme geldi. Uğur Polat'ın tutuklanmasıyla birlikte bütün at camiası şoke uğradı. Uğur Polat'ın yengesinin çocukları var mıydı? Uğur Polat'ın abisi Nadir Polat kimdir?

Jokey Uğur Polat'ın yengesi Nalan Polat kimdir? Jokey Uğur Polat'ın abisi Nadir Polat kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 12:02

Jokey Uğur Polat'ın yengesi Nalan Polat kimdir? Jokey Uğur Polat'ın abisi Nadir Polat kimdir? soruları Jokey Uğur Polat'ın tutuklanmasıyla gündeme geldi. Peki ama Uğur Polat'ın yengesi Nalan Polat kimdir? Nadir Polat kimdir? İşte Uğur Polat'ın yengesi ve ağabeyinin çocukları var mıydı? sorularının yanıtı. 

Jokey Uğur Polat'ın yengesi kimdir?

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ünlü Jokey 28 yaşındaki Uğur Polat, eski sevgilisi olan yengesine 3 yıl önce Bakırköy 'de hürriyetinden yoksun bırakarak “Nitelikli cinsel saldırıda" bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Jokey Uğur Polat'ın abisi kimdir?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği iddianameye göre; 2016 yılında meydana gelen olay ile ilgili şu ifadelere yer verildi: Nalan Polat ile Uğur Polat uzun bir süre aşk yaşamıştır. Daha sonra Nalan Polat Uğur Polat'ın abisi Nadir Polat ile evlenmiştir. Nalan Polat kaç yaşındadır sorusu merak edildi. 

Nalan Polat kaç yaşındadır?

Nalan Polat henüz 24 yaşındadır. Nalan Polat İstanbul'a gezmek için geldiği sırada Uğur Polat tarafından taciz edilmiştir.

Nalan Polat ve Uğur Polat'ın çocukları var mı?

Polat suç tarihinde Nalan Polat'ı evine davet etti ve teklifi kabul edildi. Uğur Polat, Nalan Polat'ı kitap alma bahanesiyle yatak odasına gönderdi. O sırada odada bulunan arkadaşları Nalan Polat2ı ağzını kapatıp yatağa bağlamıştır. Savcılık DNA profiliyle örtüştüğünü ifade etti. Nalan Polat ile rızasıyla birlikte olduğunu söyleyen Uğur Polat beraatini istedi. Nalan Polat ve Nadir Polat'ın çocuklarının olduğu bilgisine henüz ulaşılmadı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar