Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı? | Uğur Polat nereli?

Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı? | Uğur Polat nereli? Ünlü Jokey Uğur Polat, eski sevgilisi olan yengesine nitelikli cinsel saldırıda" bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı. Peki Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı?

Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı? | Uğur Polat nereli?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
8 Şubat 2019 Cuma 20:16

Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı? | Uğur Polat nereli? Ünlü Jokey Uğur Polat, eski sevgilisi olan yengesine nitelikli cinsel saldırıda" bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı. Peki Jokey Uğur Polat kimdir? | Uğur Polat neden tutuklandı? sorularının yanıtları haberimizde.

Uğur Polat neden tutuklandı?

Uğur Polat neden tutuklandı? Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede olaylar şöyle anlatıldı. N.P. (24) ve jokey Uğur Polat (27) bir süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrıldı. N.P., 14 Kasım 2014’te Uğur Polat’ın ağabeyi Nadir P. ile evlendi. N.P. 2016 yılında İstanbul’a gezmek için geldi. Bunu öğrenen Uğur Polat, eski sevgilisi olan yengesini arayıp Bakırköy’deki evine davet etti ancak genç kadın teklifi reddetti. Uğur Polat’ın iki gün sonra 24 Mayıs’ta tekrar arayıp davet etmesi üzerine N.P. teklifi kabul etti ve eve gitti.

Uğur Polat, kitap alma bahanesiyle N.P.'yi yatak odasına gönderince maske takan Sercan Ç. ve Tacettin G. genç kadının ağzını kapatıp, ellerini ve ayaklarını yatağa bağladı. Bağırması üzerine Sercan Ç. N.P.'ye eliyle vurdu. Odaya gelen Uğur Polat, N.P. ile zorla ilişkiye girdi. Polat daha sonra el ve ayaklarını çözdüğü kadınla birlikte dışarı çıktı. Fırsatını bulan N.P. kaçarak polisi aradı. Polis genç kadını sokakta buldu. Hastanede muayene edilen genç kadın Uğur Polat ve seslerinden tanıdığı Sercan Ç. ve Tacettin G’den şikayetçi oldu.

Jokey Uğur Polat kimdir?

Son duruşmaya avukatlarıyla katılan üç tutuksuz sanık da suçsuz olduklarını belirterek beraatlerini talep etti. Mahkeme, Uğur Polat’ı “Üçüncü derece dâhil kan veya kayın hısımlığı ilişkisi içinde bulunan bir kişiye karşı cinsel saldırı'' suçundan 18 yıl hapse çarptırdı. Duruşmalardaki tutumu ve davranışları nedeniyle mahkeme sanığın cezasını 15 yıla indirdi. Polat’ı 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 5 yıl hapse mahkum eden mahkeme, sanığın tutuklanmasına karar verdi. Mahkeme, diğer iki sanığa da cinsel saldırı suçuna yardım suçundan 5’er yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan da 5’er yıl hapse çarptırdı. Uğur Polat duruşma salonuna çağrılan polis memurları tarafından alınarak cezaevine gönderildi. Polat’ın avukatları karara ve tutuklamaya itiraz etti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar