Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle

Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Trabzonspor Fenerbahçe maçı AZ TV, Justin TV şifresiz bein sports canlı izle bilgilerini derledik.

Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
25 Kasım 2018 Pazar 16:55

Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz.Karşılaşmayı hakem Halil Umur Meler yönetecek. İşte Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle bilgileri...

Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Çekişmeli geçmesi beklenen Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler... Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Spor Toto Süper Lig'in 13. Hafta mücalesinde Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 25 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma Bein Sports 1 kanalıncan canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan- Pereira, Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Rodallega

Fenerbahçe: Harun- Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Ayew, Frey, Valbuena, Slimani

Trabzonspor Fenerbahçe Ücretsiz Maç Linkleri

 Aşağıdaki emojilere oy verip maçı bu link üzerinden izleyebilirsiniz.

Tıkla kesintisiz izle

Trabzonspor Fenerbahçe maçı Justin Tv izle

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı bedava izle


Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle

Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakemi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. VAR HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR Bu zorlu müsabakanın VAR hakemi ise Cüneyt Çakır. Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yer alan VAR merkezinde AVAR olarak da Yaşar Kemal Uğurlu ve Mustafa Emre Eyisoy yer alacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinde 122. randevu

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 44 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 11 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip, 90 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, dörder Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, toplam 121 maçtan 48'ini kazandı, bordo-mavili takım ise 37 galibiyet elde etti. Taraflar 36 karşılaşmada eşitliği bozamadı.

İki takım arasında son 3 maçta eşitlik bozulmazken, Fenerbahçe'nin toplam 153 golüne, Trabzonspor 130 golle cevap verdi.
Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle

Trabzonspor Fenerbahçe maçında sakatlar ve cezalılar

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado ile sakatlıkları süren Alper Potuk, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ayrıca Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe ve Ozan Tufan ise uzun süredir kadro dışı. Bu arada, sakatlık sonrası takımla çalışmalara başlayan Mehmet Ekici ise teknik heyetin görev vermesi halinde zorlu mücadelede oynayabilecek.Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Takımın sol bek pozisyonunda görev yapan Hasan Ali Kaldırım ile İsmail Köybaşı, Trabzon'da kart görmesi durumunda bir sonraki hafta Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor’da bu maç öncesi ülkelerinin milli takımlarında sakatlanan Kucka ile Hosseini’nin tedavileri devam ediyor. Kucka’nın 3-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, takımla antrenmanlara çıkamayan Hosseini’nin de bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Bordo-mavililerde ayrıca Onur Recep Kıvrak ile Burak Yılmaz da süresiz kadro dışı bırakıldı. Ayrıca antrenmanda sakatlık yaşayan Onazi’nin durumunun iyi olduğu ve bu oyuncunun forma giyebileceği kaydedildi.

Ali Koç 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakmayacak. Kafileyle birlikte zorlu deplasmana giden Ali Koç, 3 Temmuz sürecinden sonra Trabzon'da tribünde maç izleyen ilk Fenerbahçe başkanı olacak. 7 sene sonra Trabzon'a gelen ilk Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, “Bu nasıl bir duygu?” diye soruldu. Ali Koç, “Normali de bu değil mi?” yanıtını verdi.

Ali Koç ile birlikte yönetim de tam kadro Trabzon'a gitti. Zorlu mücadele öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Ali Koç “Son maçlarda sahada göstermiş olduğunuz direnç ve mücadele hepimizin takdirini kazandı. Bu mücadeleyi ve takım ruhunu Trabzon karşısında da devam ettireceğinize inancımız tam… Bundan sonraki maçlarda iyi sonuçlar alarak, ligde üst sıralara tırmanacağınızdan hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, büyük önem verdiği Trabzonspor maçına prim vermeyi kararlaştırdı. Galibiyet halinde teknik heyet ve futbolcular 1 milyon dolar alacak.
Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle - Trabzonspor Fenerbahçe ücretsiz bedava izle

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar