Tanzim Satış Noktaları Ankara - Tanzim satışta hangi ürünler var? Tanzim satış fiyatları

11 Şubat Pazartesi günü başlayacak uygulama ile Tanzim Satış Noktaları Ankara - Tanzim satışta hangi ürünler var? Tanzim satış fiyatları ne kadar? gibi sorular gündeme geldi. İşte tanzim satış mağazaları Ankara. Tanzim satış noktalarında satılan ürünler ile ilgili daha detaylı bilgiler haberde!

Tanzim Satış Noktaları Ankara - Tanzim satışta hangi ürünler var? Tanzim satış fiyatları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
10 Şubat 2019 Pazar 16:26

Tanzim Satış Noktaları Ankara - Tanzim satışta hangi ürünler var? Tanzim satış fiyatları soruları tanzim satışlarının başlamasıyla gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak Tanzim satış yerleri Ankara - Tanzim satış fiyatları 2019 (Sebze) ile ilgili bilgileri sizler için derledik. 

Tanzim satış yerleri Ankara

Tanzim satışları pazartesi günü itibarıyla başlıyor. 7 gün boyunca alışveriş yapılacak olan tanzim satış noktaları Ankara ile ilgili Azonceoldu ekibi bir haber derledi. Satışlar hem çadır, hem tır hem de mobil bir otobüs ile yapılacak. Ankara'da Abdi İpekçi parkında çadırın içerisinde olan satış noktasında hazırlıklar devam ediyor. Tüketiciler Halk Sebze, üreticiden tüketiciye ve enflasyonla topyekun mücadele logolarının olduğu yerlerden tanzim satılan ürünleri alabilir. Sıhhiye'de Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Ulus metro çıkışı, Altındağ Siteler, İtfaiye meydanı. 

İHA: “Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Ulus metro çıkışı, Siteler İtfaiye Meydanı, Hasköy Cemre Parkı, Kuyubaşı metro çıkışı, Keçiören Belediyesi önü, Pursaklar Hicret Camii önü, Etimesgut Belediyesi karşısı, Sincan Lale Meydanı, Mamak Şafaktepe Parkı, Mamak Bostancık Caddesi, Batıkent Gimsa karşısı, Gölbaşı Belediyesi karşısı.“ 

Tanzim satışta hangi ürünler olacak?

Tanzim satış noktalarında şu an sadece sebze satılacak. Sebzeler arasından en pahalı ürünler satılacağı bilgisine ulaşıldı. Ankara; domates, salatalık, biber, patlıcan, kabak, patates ve soğan satışa sunulacak.

Tanzim satış fiyatları 2019 (Sebze)

Henüz fiyatlar belli olmadı. Etiketlerin üzerinde şok fiyatlar yazmaktadır. Ürünler ucuz olacak. Üreticiden alındığı fiyata tüketiciye ulaşacak. Ankara'ya bu ürünler Antalya, İzmir, Kütahya ve Mersin Tarım Kooperatif'ten gelecek. 

1 adet mobil otobüs, 12 adet büyük çadır, 2 tır ve 2 küçük çadır hizmet verecek. 15 satış noktası 30'a çıkacak. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar