Tanzim satışlarda kilo sınırlaması var mı? Tanzim satış noktalarında kredi kartı geçerli mi?

Milyonlarca vatandaşın beklediği tanzim satış uygulaması başladı. İstanbul, ve Ankara'da tanzim satışları uygulamasının başlamasıyla kota sınırlaması uygulanmaktadır. Peki ama tanzim satış noktalarında kaç kilo alınıyor? Tanzim satış mağazalarında kredi kartı geçiyor mu?

Tanzim satışlarda kilo sınırlaması var mı? Tanzim satış noktalarında kredi kartı geçerli mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
10 Şubat 2019 Pazar 15:45

Tanzim satış kilo sınırlaması var mı, kredi kartı geçiyor mu 2019? Milyonlarca vatandaş pazar ve marketlerdeki sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçiydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise çözüm olarak tanzim satış mağazalarını işaret etti. Haberimizde tanzim satış mağazalarında kilo sınırlaması varmı? Tanzim satış mağazalarında kredi kartı ile ödeme yapılıyor mu? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz. İşte tanzim satış noktalarındaki kota sınırı ve kredi kartı işlemleri ile ilgili bilgiler...

Tanzim satış mağazalarında kilo sınırlaması var mı?

Tanzim satışları ilk olarak İstanbul ve Ankara'da başlayacak. Gaziosmanpaşa belediyesi satışlara başladı. Fiyatlar gayet makul. Portakal ve patatesin kilosu 3 liradan satılıyor. Temel sebze ve meyve ihtiyaçları satılmaktadır. Mobil tanzim satış noktasıdır. Araç mahalle mahalle gezecektir. Patates 3 lira, saoğan 3 lira, portakal ve elma 2 biber 7, salatalık ve domates 3.5 liradan alıcı buluyor. 2 kilodan fazla ürün alamamaktadırlar. 

Tanzim satış noktalarında kredi kartı geçerli mi?

Tanzim satış noktalarında kredi kartı geçerliliği ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi fakat söylenenlere göre; Suistimallerin önüne geçmek için kota da uygulanacak. Tüketiciler nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapabilecek. Mersin'deki bir kooperatiften gelen ürünlerin satışı maliyetine yapılıyor. Vatandaşlara ücretsiz bez poşet verilmektedir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar