Survivor 2020 Evrim Keklik Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 Evrim Keklik Instagramı, kaç yaşında, nereli? soruları Survivor kadrosunun açıklanması sonrası çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Survivor 2020 Evrim Keklik Instagramı, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Evrim Keklik Instagramı, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 15:54
14 Şubat 2020 Cuma 15:48

Survivor 2020 Evrim Keklik, Instagramı, kaç yaşında, nereli? Merakla beklenen Survivor 2020 kadrosu açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılacak yarışmada Evrim Keklik de yer alacak isimler arasında. Peki Survivor 2020 Evrim Keklik, Instagramı, kaç yaşında, nereli? sizin için araştırdık.

Survivor 2020 Evrim Keklik, Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendisini şu şekilde tanımlıyor;

Merhaba, ben Evrim Keklik 29 yaşındayım. İstanbul’da doğdum ilkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü’nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.

Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul’a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

Evrim Keklik’in Instagram sayfasına @evrimkeklik adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar