Survivor 2020 Aycan Yanaç Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 Aycan Yanaç Instagramı, kaç yaşında, nereli? soruları Survivor kadrosunun açıklanması sonrası çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Survivor 2020 Aycan Yanaç Instagramı, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Aycan Yanaç Instagramı, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 16:18
13 Şubat 2020 Perşembe 16:10

Survivor 2020 Aycan Yanaç, Instagramı, kaç yaşında, nereli? Merakla beklenen Survivor 2020 kadrosu açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılacak yarışmada ünlü sporcu Aycan Yanaç de yer alacak isimler arasında. Peki Survivor 2020 Aycan Yanaç, Instagramı, kaç yaşında, nereli? sizin için araştırdık.

Survivor 2020 Aycan Yanaç, Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğdu. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Güzelliği ile büyüleyen genç futbolcu, futbola Nünberg’le başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir. Aycan Yanaç, bu yıl Survivor 2020 yarışmasında yarışacak.

Futbol kariyerine doğup büyüdüğü Nürnberg şehrinin takımında alt yapıda başlamıştır. Daha sonra Nürnberg A takımı ardından, Greuther Fürth, Ingolstadt ve Köln takımlarında top koşturmuştur. Günümüzde ise Frensdorf takımı forması ile futbol kariyerini sürdürmektedir.

Kadınlar U-19 Milli takım kadrosunda yer almıştır. Bosna Hersek, Bulgaristan, Rusya, Polonya ve Litvanya Milli takımlarına karşı forma giymiştir. En son 7 Nisan 2018 tarihinde Estonya Milli takımı ile oynanan maçta Türkiye Bayan Futbol A Milli formasını giymiştir.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen Kadınlar Dünya Kupası’nın ciddi bir izlenme seviyesine ulaşmasının ardından Kadınlar futboluna ilgi de bir hayli artmıştır. Aycan Yanaç’ta gelecek turnuvalarda Milli Takım forması ile adından söz ettirmeyi hedeflemektedir.

Ünlü sporcu Aycan Yanaç’ın Instagram sayfasına @a.yync20 adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar