Stefano Okaka kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi Stefano Okaka mı?

Galatasaray transferleri arasına Stefano Okaka'yı mı almaya çalışıyor? Stefano Okaka kimdir?

Stefano Okaka kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi Stefano Okaka mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
31 Ocak 2018 Çarşamba 14:15

Aldığımız bilgilere göre Galatasaray devre arası transferlerinin bitmesine 12 saat kala forvet bölgesine Stefano Okaka'yı almayı düşünüyor.Galatasaray sol bölgesi için Yuto Nagatomo'yu İstanbul'a çağırdı. Şimdi de Stefano Chuka Okaka'yı kiralamak için harekete geçti. Peki ya Stefano Okaka kimdir? Galatasaray neden bu ismi tranfer etmeye çalışıyor?

Galatasaray'da Nagatomo’dan sonra forvet transferi için harekete geçildi. Sarı kırmızılı yönetim Watford’un İtalyan forveti Stefano Okaka'yı kiralamak için resmi temaslara başladı. Galatasaray'ın transferin son gününde kadrosuna katmaya çalıştığı forvet Stefano Okaka'yı yakından tanıyalım...

Stefano Okaka Kimdir?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford forması giyen Stefano Okaka, 8 lig maçında bir gol atabildi.

Roma, Parma, Sampdoria ve Anderlecht'te de oynayan 28 yaşındaki forvet 2016 yılında Watford'a 6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Galatasaray'ın İtalyan forveti kiralık olarak transfer etmek istediği iddia edildi. Stefano Okaka, 8 Ağustos 1989'da İtalya'nın Castiglione del Lago kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve İtalya Milli Takımı'nda forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.

Galatasaray'ın forvet bölgesi için görüştüğü Stefano Okaka, ilk olarak 16 yaşında Serie A devi Roma'nın formasını giydi.
Büyük beklentilerin olduğu Nijerya asıllı İtalyan futbolcu, yıllar boyunca gerçek potansiyelini yansıtmaktan uzak bir görüntü sergiledi.Serie A ve Serie B'de Roma, Sampdoria, Modena, Parma, Brescia, Spezia, Bari gibi kulüplerin formasını giyen 28 yaşındaki futbocu çıktığı 192 maçta maçta 32 gol kaydedebildi.

2015 yazında Sampdoria'dan Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e transfer olan Okaka, çıktığı 49 maçta 17 gol kaydederek, Premier Lig ekiplerinden Watford'un dikkatini çekti. 1 sezon sonra 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ada'nın yolunu tutan Okaka, ilk sezonunda 20 maçta 4 gol atarken, bu sezon yalnızca 9 maçta süre alıp, 1 gollük katkı yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar