Sevgililer Günü'nde gidilecek mekanlar nereler?

Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte birlikte gidilecek mekanlar da araştırılmaya başladı. Peki ya bu özel günde sevgiliyle hangi mekanlara gidilir?

Sevgililer Günü'nde gidilecek mekanlar nereler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 08:44

Sevgilinize olan bağlılığınızı göstermek için tek gününüz 14 Şubat olmasa da, bu tarihin yıllardır kült olduğu tartışmasız! Biz de geleneği bozmuyor, bu özel günde sevdiğiniz kişiyle romantik ve unutulmaz saatler geçirebileceğiniz mekân alternatiflerini beğenilerinize sunuyoruz.

Sevgililer Günü'nde gidilecek mekanlar

Tüm dünya bir 14 Şubat Sevgililer Günü'nü daha kutlamaya hazır. Erkeklerin genelde "Kim icat etti bu günü" diye hayıflandığı, kadınların ise "Aşkım acaba bana ne hediye alacak" diye düşündüğü bu nadide günü kutlamayı adeta bir misyon olarak gören çiftler hazırlıklarını şimdiden yaptı. Sürprizler hazırlandı. Belki binlerce kişi o özel günde evlilik teklifinde bulunacak, kimileri sade bir yemek yiyecek ve birbirlerine aldıkları hediyeleri sunacak. Daha ne yapılabilir ki zaten?

Sur Balık Cihangir

Gittiğiniz yerde hem mekan kalitesi, hem manzara hem de lezzetli yemekler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi Boğaz'ın hemen kıyısındaymış gibi hissettiren bir mekan Sur Balık Cihangir. Belki de daha önce bir iş toplantısında ziyaret etmiştiniz Sur Balık Cihangir'i, belki de yurt dışından gelen bir arkadaşınıza İstanbul'u tanıtırken ancak bu kez durum farklı.Sevgililer Gününe özel olarak Mimosa kokteyl ve pasta ikram edecek olan Sur Balık'ta romantizm dolu bir akşamı hak ettiniz.

Sur Balık Cihangir adres: Cihangir Mahallesi, Akarsu Yokuşu Caddesi, No:36/A, Beyoğlu, İstanbul

Circle

Sarıyer’in en güzel mekanlarında Circle, size ve sevgilinize 14 şubat sevgililer gününde eşlik edecek harika bir mekan olacak. Kalabalık kentin keyifli mekanı… Yeniköy’ün meşhur yalılarından Mualla Hanım Yalısında,2001 yılından bu yana hizmet veren Circle’da güne zengin bir kahvaltı ile başlanıyor.
Circle Restaurant denizin üstünde muhteşem manzarasıyla romantik akşam yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak ve sevgilinize romantik bir akşam sunmanıza yardımcı olacak.

Köybaşı Cad. Daire Sok. Mualla Hanım Yalısı No:5 / A Yaniköy -Sarıyer / İstanbul
Tel:0212 262 84 55

İzoletta Wine & Steak House

Orman, şömine, canlı müzik ve harika yemekler... Bu anlattıklarımız bir rüya değil hatta masal da değil. Birebir gerçeklerden bahsediyoruz. Sevgililer Gününe özel menüsü ve canlı müziğiyle kendinizi sakin bir çevrede bulacağınız, mis gibi orman havasını içinize çekerken şömineden gelen çıtırtılarla mutluluğunuza mutluluk katacağınız bir mekan İzoletta Wine & Steak House. Madem steak diyoruz, akşam yemeğinde etten gitmeyi unutmayın

Izoletta Wine & Steak House adres: Life Park, Kazım Karabekir Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi, No:114, Bahçeköy, İstanbul

Bridge Restaurant

İstanbul'a tepeden bakmak isteyenlerin, İstanbul'un güzelliğini en iyi şekilde yaşamak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir mekan: Bridge Restaurant. Etlerin ve mezelerin akılda kalacağı, romantik ambiyansıyla özel bir gece yaşatacağı ve Sevgililer Günü özel menüsüyle kalbe giden yolları da doyuracağı açık olan Bridge Restaurant'ın nezihliğine kendinizi bırakıverin gitsin.

Bridge Restaurant adres: Nakkaştepe Yolu, Baba Nakkaş Sokak, No:62, Nakkaştepe, Üsküdar, İstanbul

360 İstanbul, Taksim/İstanbul

Sevgililer günü yemeğini dışarıda yemek için belirlenecek tüm kriterlere hakkıyla uyan ve sevgilinizle harika bir akşam geçirmenizi sağlayacak 360 İstanbul ile sevgilinize unutulmaz bir akşam geçirmeye hazır olun. Eşsiz manzarası, yemek sonrası dans ve harika yemeklerle 360 İstanbul sizi kendisine hayran bırakacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar