Şahin Tepesi final mi yapıyor? Şahin Tepesi reyting sonuçları

ATV’nin yeni sezon dizisi olarak ekranlara gelen Şahin Tepesi’ni  reytinglerde ilk sıralarda olması bekleniyordu ancak dizi istenilen reytinge ulaşamadı. Bu nedenle dizinin yayın gününün değişeceği hatta dizinin final yapacağı söylentiler arasında. Şahin Tepesi final mi yapıyor?

Şahin Tepesi final mi yapıyor? Şahin Tepesi reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
27 Kasım 2018 Salı 11:09

Şahin Tepesi dizisi ilk bölümü ile 23 Kasım Cuma akşamı ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktı.  Dizinin reytinglerde ilk sıralarda olması beklenirken 13.sırada yer alması hayal kırıklığına neden oldu. Bu nedenle dizinin yayın günü değişeceği ya da final yapacağı gelen bilgiler arasında. Peki ya Şahin Tepesi dizisi final yapacak mı? Şahin Tepesi’nin yeni yayın günü ne zaman olacak? Şahin Tepesi reyting sonuçları haberimizde.

Şahin Tepesi reyting sonuçları

Şahin Tepesi dizisi ilk bölümü ile 23 Kasım Cuma günü izleyicisi karşısına çıktı. Kanal D’nin Arka sokaklar dizisinin izlenme rekorları kırdığı 23 Kasım akşamı 3,52 reyting alarak kendisine ancak 13. sırada yer buldu. Şahin Tepesi dizisinin ilk bölümünü yaklaşık 3.5 milyon izleyici izledi. Ay Yapım ise üst üste yayınladığı iki yeni diziden de hem zarar etmiş oldu hem de büyük bir hayal kırıklığına uğramış oldu. Ay Yapım 22 Kasım perşembe akşamı ekranlara getirdiği Çarpışma dizisi ile de zarar etmişti.

Şahin Tepesi neden izlenmedi?

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Aybüke Pusat, Murat Aygen ve Boran Kuzum’un paylaştığı Şahin Tepesi dizisi senaryosu oyuncu kadrosu kadar etkileyici olamadı. Yapılan yorumlara göre çoğu kişi dizisinin tanıtımlarından ve ilk bölümünden pek bir şey anlamadı. Şahin Tepesi dizisinin ilk bölümümde karmaşık senaryonun içinde çok basit bir hikaye çıkınca bir çok izleyiciyi tatmin olmadı.

Şahin Tepesi dizisi ne zaman final yapacak?

Şahin Tepesi dizisinin 6.bölümü ile final yaprak ekranlara veda edeceği düşünülüyor.

Şahin Tepesi’nin yayın günü mü değişiyor?

ATV’nin kararına göre;

Şahin Tepesi bu haftaki reytingi %6 üzeri bir sonuç alamadığı takdirde 100% Cumartesi gününe alınacak. Dizi o gün Yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster Programı ile yer değişecek.

Şahin Tepesi 2.bölüm fragmanı

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar