Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir, neden vuruldu, kim (İsmail Hakkı Saraçoğlu) vurdu?

Rize Emniyet Müdürü Habertürk'ten gelen son dakika haberine göre vuruldu. Rize Emniyet Müdürü kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? sorusu gündeme geldi. İşte Rize Emniyet Müdürü kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? yanıtı. İsmail Hakkı Saraçoğlu kimdir, neden vurdu?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir, neden vuruldu, kim (İsmail Hakkı Saraçoğlu) vurdu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 16:20

Rize Emniyet Müdürü kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? sorusu gündeme geldi. Peki ama Rize Emniyet Müdürü kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? İşte Rize Emniyet Müdürü kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? sorusunun yanıtı. 

Rize Emniyet Müdürü kimdir?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'dir. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur.
1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.
Ayrıca, Sayın İl Emniyet Müdürümüz ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Sayın Müdürümüz, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu. 

 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi neden vuruldu?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, psikolojik sorunları nedeniyle bir zanlı tarafından vuruldu. Şube Müdürü ve 2 polis memuru da yaralandı. Polis memurunun tayin sorunu olduğu iddia edildi ve bu yüzden Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile konuşmak istediğini, konuştukları esnada ise vurduğu iddia ediliyor. Personel Şube Müdürünün Ercan Polat olduğu iddia edildi. 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi kim vurdu? İsmail Hakkı Saraçoğlu kimdir?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis memuru tarafından vuruldu. Zanlı gözaltına alındı. Saldırgan yaralı olarak yakalandı. Saldırgan 14 yıllık bir polis memuru. Trafik polisidir. Saldırganın önce şube müdürüyle tartıştığı ardından Rıza Emniyet Müdürü ile tartıştı. 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir

Altuğ verdi kimdir


İsmail Hakkı Saraçoğlu kimdir? İsmail Hakkı Saraçoğlu'nun fotoğrafı

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden şahıs İsmail Hakkı Saraçoğlu'dur. Derepazarı ilçesinde görevlidir. İl Merkezi'ne atama talep etmiştir ve olumsuz yanıt almıştır. 
Saldırgan polis İsmail Hakkı Saraçoğlu kimdir?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar