Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi Leyla Verdi ve çocuğu kimdir?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, trafik şube polisi İsmail Hakkı Saraçoğlu tarafından şehit edildi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi ve çocuğu kimdir? sorusu gündeme geldi. İşte Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi ve çocuğu kimdir? sorusunun yanıtı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi Leyla Verdi ve çocuğu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 16:07

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi ve çocuğu kimdir? sorusu Altuğ Verdi'nin şehit olmasıyla gündeme geldi. İşte Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi ve çocuğu kimdir?  sorusunun yanıtı. 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli?

Rize Emniyet müdürü İstanbul doğumludur. 
Altuğ Verdi Rize Emniyet Müdürüdür. Web sayfasındaki biyografi kısmı şöyledir:
İl Emniyet Müdürümüz Sayın Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur.
1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.
Ayrıca, Sayın İl Emniyet Müdürümüz ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Sayın Müdürümüz, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin eşi Leyla Verdi ve çocuğu kimdir?

Rize Emniyet Müdürü evlidir, bir tane kız çocuğu vardır. 

Leyla Verdi ile evli olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin mutlu bir evliliği vardı. Eşi Leyla Verdi ile sosyal sorumluluk projelerinde her zaman en önde olan Altuğ Verdi'nin bir kız çocuğu var.

46 yaşında olan Altuğ Verdi eşi Leyla Verdi ile evliydi. Çiftin kız çocukları vardı.
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nereli, eşi Leyla Verdi ve çocuğu kimdir?
Leyla Verdi kimdir

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar