Amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul kimdir? Cumhurbaşkanından ne istedi?

Öz amcası tarafından taciz edildiğini iddia eden Bahar Doğrul kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ne istedi?

Amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul kimdir? Cumhurbaşkanından ne istedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
25 Temmuz 2018 Çarşamba 08:24

Sosyal medya dün akşam saatlerinde Bahar Doğrul adında genç kızın paylaştığı videosuna yoğunlaştı. Genç kız çektiği videoda öz amcası tarafından taciz edildiğini iddia etti ve Recep Tayyip Erdoğan’a yardım çağrısında bulundu. İşte haberimizin detayları..

Öz amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul Cumhurbaşkanından yardım bekliyor. Öz amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor.

Öz amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul kimdir?

Sosyal medya dün akşam saatlerinde 18 yaşındaki Bahar Doğrul için sesini çıkardı. Öz amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul videolu şekilde yaşadıklarını anlattı;

“Ben Bahar Doğrul 18 yaşındayım, öz amcam tarafından defalarca tacize uğradım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, sesimi duyuramıyorum. Özgecan gibi Leyla gibi olduktan sonra mı sesimizi duyacaklar? Benim gibi nice kızlar var korkuyorlar anlatamıyorlar. Sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum kendisiyle görüşmek istiyorum ne olur yardım etsinler. Kas erimesi hastasıyım eriyorum dayanamıyorum” dedi.  Murat Sakaoğlu ve birçok ünlü kişide Bahar Doğrul için sosyal medyadan devlet büyüklerine seslerini duyurmaya çalışıyor. #bahardoğrul

DAHA ÖNCE DE SEDA SAYAN'LA STÜDYOSUNA KONUK OLMUŞ

Manisa'da yaşayan Bahar Doğrul, geçen Mayıs ayında Seda Sayan'la programına katılmış, amcasının, kendi mal varlıklarına el koymaya çalıştığını belirtmişti. Amcası tarafından dövüldüklerini ve aç bırakıldıklarını da iddia eden Bahar'ın söyledikleri, köyün muhtarı olan amcasının en yakın arkadaşı tarafından yalanlanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar