Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından sonra Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? sorusu gündeme geldi. İşte Otoyollardaki hız sınırları değişti mi? 2019'da yeni hız sınırları kaç olacak, Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? sorularının yanıtları.

Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
18 Kasım 2018 Pazar 12:54

Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? sorusu Süleyman Soylu'nun açıklamalarıyla gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? sorusunun yanıtını sizler için cevapladık. Otoyollardaki hız sınırları şu an otomobiller için 120 km. Süleyman Soylu'nun açıklamalarından sonra gündeme gelen Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? sorusunun yanıtı. 

Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? 

Süleyman Soylu son dakika açıklamasıyla otoyollardaki hız sınırlarının yenileceğini belirtti. Peki ama Otoyollardaki yeni hız sınırları kaç olacak? İşte AzOnceOldu ekibi olarak derlediğimiz haber. Süleyman Soylu konuyla ilgili ''Otoyollarda belki kilometreyi 5 kilometre daha yukarı çıkaracağız. 125 artı yüzde 10 daha 137.5 bandına taşımaya çalışacağız.'' açıklamasını yaptı. 

Otoyollarda otomobil için hız sınırı 120 iken 125 olacak. Artı yüzde 10 daha yükseltilerek 137.5 olacak. Minibüs ve otobüslerin otoyollardaki hız sınırı ise şu an için 100. Süleyman Soylu'nun açıklamasından sonra 105 olacak 115.5 olacak. 

Otoyollardaki hız sınırları değişti mi

 



Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar