Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle

Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Osmanlıspor Elazığspor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 15:44

Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Burak Şener yönetecek. İşte Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Osmanlıspor Elazığspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Osmanlıspor Elazığspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Ligin 13. haftasında oynanacak Osmanlıspor-Elazığspor maçı naklen yayınlanacak. 26 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak maç, beIN Sports MAX 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak. Osmanlıspor-Elazığspor maçı 26 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'dan itibaren beIN Sports MAX 1 ekranlarında naklen futbolseverler ile buluşacak.

Muhtemel 11'ler

Osmanlıspor: Zydrunas Karcemarskas, Caner Arı, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Beykan Şimşek, Eric Mbu Ayuk, Burhan Eşer, Hasan Kılıç, Tortol Lumanza, Magaye Gueye

Elazığspor: Soner Şahin, Adem Alkaşi, Ali Fırat Okur, Emre Öztürk, Mehmet Yiğit, Orhan Şam, Kadir Bekmezci, Moussa Bagayoko, Andreas Tatos, Ahmet Aras, Lamine Diarra

Kesin Link Tıkla Osmanlıspor Elazığspor şifresiz izle

Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Elazığspor ücretsiz bedava izle

Osmanlıspor Elazığspor maçı Justin Tv izle

Osmanlıspor Elazığspor şifresiz canlı bedava izle

Osmanlıspor Elazığspor maçı hakemi

Spor Toto 1. Lig’de 13. Hafta müsabakalarını yönetecek olan hakemler açıklandı.
Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 26 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak olan Osmanlıspor-Elazığspor karşılaşmasını, Antalya Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Burak Şener yönetecek. Hakem Burak Şener’in yardımcılıklarını Trabzon ve Şanlıurfa Bölgelerinden A Klasman Yardımcı Hakemleri Burak Cansız ve Çetin Öncel yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Atilla Karaoğlan görevlendirildi. Müsabakanın hakemi Burak Şener, son olarak ligin 3. Haftasında oynanan Giresunspor-Elazığspor karşılaşmasında 4. Hakem olarak görev yapmıştı.

Osmanlıspor Elazığspor maçında sakatlar ve cezalılar

Ev sahibi takımda ameliyat olan Ahmet Eyüp Türkaslan ve sarı kart cezalısı Turgay Kaçar dışında eksik bulunmuyor. Osmanlıspor’da Elazığspor maçı öncesi Caner Arıcı ve Tortol Lumanza, ceza sınırında olan oyuncular.

Elazığspor’da sakatlığı devam eden Selim Enes Özeren ve Serkan Kurtuluş dışında eksik bulunmazken, İzlandalı oyuncu Elmar Bjarnason ise serbest kalarak Elazığ’dan ayrıldı. Elazığspor’da Andreas Tatos, Fatih Serkan Kurtuluş, Ali Fırat Okur ve Emre Öztürk sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri halinde İstanbulspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Osmanlıspor Elazığspor 7. randevu

İlk kez 1997-1998’de 2. Lig B. Grup’ta karşı karşıya geldiği rakibi ile bu güne kadar 6 kez karşılaşan Elazığspor Başkent ekibi ile 3 sezon aradan sonra yeniden karşı karşıya geliyor.

Son olarak 2014-2015 sezonunda karşı karşıya gelen iki takım arasında Ankara’da oynanan maçtan 4-0 mağlup ayrılan Elazığspor, Elazığ’daki maçı da 3-0 kaybetmişti.

O sezon PTT 1. Lig’de 2. Sırada yer alarak doğrudan Süper Lig’e yükselen Ankara temsilcisi geçen sezon yeniden bir alt lige düştü.

Geride kalan 6 maçta Osmanlıspor'a karşı 3 galibiyet elde eden Bordo-Beyazlılar, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Atılan gollerde de ise Osmanlıspor 9-6 üstün durumda.

Osmanlıspor'dan Elazığspor açıklaması

Zorlu bir ortamda futbolcuları maçlara motive etmeye çalıştıklarını ifade eden Orhan Kaynak: “Eğer iyi bir yönetim gelirse futbolcuların paraları verilirse en azından 2. Yarı için ligde kalma umudumuzu devam ettirmemiz açısından kalan 5 maç bizim için çok önemli. Bizim için rakip önemli değil, Osmanlıspor da aynı, Eskişehirspor da aynı, Adana Demirspor da aynı. Her maçta en az 1 puan almak zorundayız. Biz bu şartlarda mücadele ediyoruz. Ama motivasyon konusunda yardımı olan işadamları ve Belediyemiz desteğini esirgemiyor. İnşallah kalan 5 maçta da biz destek olurlarsa bizim oyuncu arkadaşlarımız inanıyorum ki her maçtan puan alacak potansiyele sahipler.” Dedi.

Elazığspor'dan Osmanlıspor açıklaması
Osmanlıspor ile 2. Maçına çıkacak olan Teknik Direktör Osman Özköylü ilk yarının kalan 5 maçında alacakları puanın hedef noktasında belirleyici olacağını ifade ederek: "Bütün maçlarımızı kazanmak en büyük hedefimiz. Maçları kazanmayı başarabilirsek ikinci yarı için kendimize gerçekçi bir hedef koyabiliriz. Bu takımın en kötü ihtimalle sezon sonunda ilk 6'da yer alıp Play-Off oynayabileceğini düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Özköylü, Osmanlıspor'un geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Kulübün genel yapısı itibarıyla bu hedeflere çok uygun bir kulüp. Süper Lig görmüş, UEFA Avrupa Ligi yaşamış bir takım. Bunlar çok önemli şeyler. Bu takımın içinde o başarılarda pay sahibi oyuncular var. O nedenle hedefimiz, Osmanlıspor'u tekrar Süper Lig'e taşımak. Oyuncularıma güveniyorum. Ama tabii ki bununla alakalı dediğim gibi önümüzdeki 5 maçlık süreç bize çok ciddi bir işaret olacak."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar