Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram?

Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram? soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram? İşte detaylar...

Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram?
Son Güncelleme: 1 Haziran 2021 Salı 19:44
1 Haziran 2021 Salı 19:31

Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram? AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kilosu 392 liradan baklava almasını, Saraçhane'de bulunan İBB binası önünde vatandaşlara baklava dağıtarak protesto etti.

 Açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, “Tabii burada toplanma nedenimiz kilosu 392 TL'ye baklava alınmış. Biz İstanbul'da aradık taradık 392 TL'ye bir baklava bulamadık. Tabii kilosu 392 TL olmasa da baklava dağıtalım istedik. Burada bir israf olduğunu düşünüyoruz. Gençler olarak da bu israfın karşısındayız. Seçimden önce israf var israfı bitireceğiz diyenlerin hatta bundan ötürü dikey bahçeleri sökenlerin 392 TL'ye baklava almasını da milletin takdirine bırakıyoruz. Herkese de afiyet olsun diyoruz” diye konuştu. Peki, Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram? Detaylar haberimizde...

Osman Tomakin kimdir, kaç yaşında, nereli, Twitter, Instagram?

1992 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu, aslen Orduludur. Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi’nde ve Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördü. Siyasete 2012 senesinde AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Halkla İlişkiler biriminde başladı. Halkla İlişkiler biriminde bölge başkan yardımcılığı ve STK ekibi başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2014 yılında İl Gençlik Kolları Seçim İşleri birimine geçti, 2014 yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde bölge başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2015 yılında yapılan İl Gençlik Kolları Olağan Kongresinde İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 2015 yılında yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde Seçim İşleri 1. Bölge Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2016 senesinde Sekretarya birim başkanlığından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2018 senesinde Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler birim başkanlığından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 29 Nisan 2018 tarihinde yapılan Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi'nde İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi. Birçok gençlik STK’sinde kurucu ve yönetici olarak görev almıştır. Aile şirketlerinde yöneticilik yapmakta olan Tomakin, orta düzeyde İngilizce bilmektedir ve evlidir.

Osman Tomakin'in Twitter sayfasına @OsmanTomakin adresinden Instagram sayfasına ise @osmantomakin adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar