Önder Fırat kimdir? Önder Fırat İdil Fırat’ın düğününe neden gitmiyor?

İş insanı Ahmet Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat’ın düğününe gitmeyeceği iddia edildi. Peki ya Önder Fırat kimdir? Önder Fırat İdil Fırat’ın düğününe neden gitmiyor?

Önder Fırat kimdir? Önder Fırat İdil Fırat’ın düğününe neden gitmiyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
8 Eylül 2018 Cumartesi 14:22

Mert Fırat ile geçtiğimiz günlerde kına gecesi düzenleyen ve dünya evine girecek olan İdil Fırat’ın babası ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Baba Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat’ın düğününe gitmeyeceği belirtildi. Peki ya bu bilgi doğru mu? Kızının düğününe neden gitmiyor?

Önder Fırat İdil Fırat’ın düğününe neden gitmiyor?

Kına törenine taht ile gelerek adından söz ettiren İdil Fırat, oyuncu Mert Fırat ile bu akşam Çeşme Alaçatı'da evleniyor. Ancak gecenin olayı, baba Önder Fırat'ın düğüne katılmayacak olması. Çünkü baba Fırat, kızına çok öfkeli. Evlilik kararının hızlı alındığına inanan işadamı, kızına rest çekip "Düğüne katılmayacağım" dedi. Fırat, nişan törenine de katılmamıştı. Bu arada Sezen Aksu ve bazı dostları, Önder Fırat'ı kararından vazgeçirmek için devreye girdi.

İdil Fırat babası ile ilgili iddialar için ne dedi?

Mert Fırat ile evlenen İdil Fırat: "Babam da, Sezen de sağlık sorunlarından dolayı gelemedi. Sanıldığı gibi babamla aramızda herhangi bir problem yok. Acil durum olmasa ikisi de yanımda olurdu. Ama dedem yanımdaydı, mutluyum."

Ahmet Önder Fırat kimdir?

Ahmet Önder Fırat (d. Malatya, 1957) İş adamı, sanayici ve inşaat mühendisi. Önder Fırat, 1957’de Malatya’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu. California, Pleasant Hill’deki John F. Kennedy Üniversitesi’nde master yaptı. Önder Fırat, ilk kez Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminde asil üye olarak yer aldı (Haziran 1998 – Şubat 2000). On beş yıl aradan sonra Haziran 2015’te yine Aziz Yıldırım başkanlığında (Reklam Pazarlama ve Kaynak Yaratma sorumlusu) asbaşkan olarak girdiği yönetim kurulundaki görevini sürdürmekte olan Fırat’ın bu görevleri, 3 Haziran 2018’de yapılan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda, listesinde yer aldığı Aziz Yıldırım‘ın başkanlığı Ali Koç‘a kaybetmesiyle sona erdi. Halen bekâr olan Önder Fırat, Sibel İdil Kerimoğlu ile olan evliliğinden İdil Fıırat adında bir kız, Can adında bir erkek çocuk babasıdır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar