Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür?

Ankara ve Diyarbakır'da iki çocuk şırıngalı çikolatadan öldü. Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür? soruları gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür? sorusunun yanıtını derledik.

Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür?
Son Güncelleme: 12 Aralık 2019 Perşembe 14:25
12 Aralık 2019 Perşembe 11:25

Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür?  soruları Ankara'dan sonra Diyarbakır'da da bir çocuğun ölmesi üzerine gündeme geldi. Çocuklar okul kantininden aldığı öldüren şırıngalı çikolata yüzünden hayatlarını kaybetti. Azonceoldu ekibi olarak Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür? sorularının yanıtlarını derledik. Peki ama Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir? Markası ne? Şırıngalı çikolata nasıl öldürür?

Öldüren Şırıngalı Çikolata nedir?

Öldüren şırıngalı çikolata hakkında çok fazla bilgi yoktur. Hastanelerde kullanılan şırınga şeklindedir. Kırmızı renktedir. Haber özel haberdir, seo içeriktir. Lütfen kaynak göstermeden almayın. 

Şırıngalı çikolata Markası ne?

Öldüren şırıngalı çikolata kantincilerin anlaşmalı markalarına göre farklılık göstermektedir. Nutella, Bonart gibi markaların şırınga çikolatası bulunmaktadır. 

Şırıngalı çikolata nasıl öldürür?

Şırınga çikolata çocukların albenisini kazanacak renktedir, kırmızı ve mavi renkleri vardır. Şırınga çikolata genellikle kapağının boğaza kaçması sebebiyle öldürüyor. Haber azonceoldu özel içeriktir, lütfen kaynak göstermeden kullanmayın.


Şırıngalı çikolata ölümleri

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal, şırınga çikolatanın kapağının soluk borusuna kaçması üzerine hayatını kaybetmesinin ardından, bu günde bir acı haber Diyarbakır'dan geldi. şırıngalı çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu 7 yaşındaki Umut Bilgi hayatını kaybetti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar