Nur Yerlitaş’ın ameliyat sonrası yeni hali

Geçtiğimiz aylarda beyin kanseri teşhisi konulan Nur Yerlitaş geçirdiği ameliyat sonrası yeni hali ilk kez görüntülendi.

Nur Yerlitaş’ın ameliyat sonrası yeni hali
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
13 Eylül 2018 Perşembe 11:01

2017'de meme kanserini yenen 62 yaşındaki modacı Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz aylarda da  beyin kanseri teşhisi konmuştu. Nur Yerlitaş, Ağustos ayında 4 saat süren bir beyin ameliyatı geçirmişti. Geçen ay geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. İşte Nur Yerlitaş’ın ameliyat sonrası hali..

Ameliyatın ardından ortalarda görünmeyen Nur Yerlitaş katıldığı bir davette görüntülendi. Davete katılan şarkıcı Fatih Ürek, Nur Yerlitaş'ın fotoğrafını 'Sevgili Nurella'mız bizimle' notuyla paylaştı. Nur Yerlitaş'ın saçlarını kestirdiği ve oldukça kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

Arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz veren Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada olay oldu. Takipçileri Yerlitaş'a geçmiş olsun dileklerini yorumlarıyla iletti.

Nur Yerlitaş’ın ameliyat sonrası yeni hali

Nur Yerlitaş kimdir?

1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bu Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’lidir baba tarafından ise aslen Giresun’ludur. Nur Yerlitaş İstanbul Karagümrük doğumludur, annesi, dayısı, Arap Cafer ve diğer dayıları İstanbul Tophane doğumludur. Moda tasarımcısı Nur Yerlitaş Aralık 2015 itibari ile İşte Benim Stilim yarışmasından istifa ettiğini açıklamış ancak 2016 yılında yarışmaya geri dönmeye karar vermiştir.

Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı. Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor. 2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Nur Yerlitaş daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar