Nevşehir’de köpekleri çöp arabasında ezerek öldürdüler

Nevşehir'de olduğu iddia edilen görüntülerde iki şahıs çöp arabasına koydukları köpekleri ellerindeki süpürgeyle ezerek öldürmeye çalıştı.

Nevşehir’de köpekleri çöp arabasında ezerek öldürdüler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
13 Temmuz 2018 Cuma 09:48

Hayvanlara yapılan eziyet son bulmuyor. Hayvanseverlerin içini acıtacak olay Nevşehir’de yaşandı. İddiaya göre Nevşehir’de yaşanan olayda köpekleri çöp arabasının içinde canlı canlı ezerek öldürmeye çalışıyorlar.

Günün hayvana eziyet görüntüleri Nevşehir’den geldi. Yavru savunmasız hayvanları belediye çalışanları olduğu iddia edilen iki kişi köpekleri çöp arabasına koydu ve sokak hayvanlarını canlı canlı, çöp arabasına sokarak ezdiler. Kurtulmaya çalışan hayvanları ellerindeki sopalarla şiddet uygulayarak çöp kamyonunun içine sokmaya çalıştılar. Görüntüler an ve an kameraya yansıdı.

İnsanlık dışı görüntüler 11 Temmuz saat 21.55’te çekildiği ve belediye çalışanlarının halen görevde olduğu söyleniyor. Bu iddianın araştırılmasını ve gereğinin yapılması için haberi paylaşmak istiyoruz. Umarız bu olay yargıya intikal eder.

Nevşehir Belediyesi’nden Açıklama Yapıldı

Açıklamada; “İnternette bir sosyal paylaşım sitesinde Nevşehir Belediyesi etiketi kullanılarak, bir sokak köpeğinin çöp kamyonu içerisinde itlaf edildiği izlenimi veren görüntüler paylaşılmakta. Söz konusu görüntüler incelendiğinde, olayın belediyemiz sınırları içerisinde gerçekleşmediği ve görüntüdeki şahısların ve çöp kamyonunun Nevşehir Belediyesi ile hiçbir ilgisinin olmadığı anlaşılmıştır. Nevşehir Belediyesi sokak köpeklerinin rehabilitasyonları yönünde 2000 Evler Mahallesi’nde kurduğu Köpek Barınma Merkezi kanalıyla kanunda öngördüğü yönetmelik çerçevesinde uygulamalar gerçekleştirmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Mevlüt En beğenilen yorum
Onlari oraya koyacaksin ki bu dünyadan bu pislikler gitmeli
Nermin
Şerefsiz piçler ezan okunurken yapıyorlar birde Allah belanızı versin