Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı?

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı? sorusu gündeme geldi. İşte Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı? yanıtı.

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
27 Aralık 2018 Perşembe 16:42

27 Aralık 2018 Perşembe günü 53. bölümüyle ekranlara gelecek Bizim Hikaye'nin çok sevilen bir oyuncusu diziye veda ediyor. Peki ama Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı? Shameless adlı yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye reytinglerde üst sırada yer almakta. İşte Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı? yanıtı. 

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı?

Bizim Hikaye'de Tülay karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, bu akşam ekranlara gelecek 53. bölümle birlikte diziden ayrılıyor. 

Medyapım sosyal medya hesabından ''Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere... Hoşçakal Tülay...'' açıklamasını yaptı. 

Sosyal medya yorumlarında dikkat çeken ayrıntı ise, dünyaca ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papeldi. Bizim Hikaye’de Tülay’ı oynayan Nesrin Cavadzade’nin, La Casa De Papel’in yeni sezonu için görüşmelere gittiği medyaya yansımıştı. İstanbul ismiyle dizide yer alması beklenen Cavadzade’nin, La Casa De Papel’in çekimlerinin başlayacak olması nedeniyle, Bizim Hikaye’de böyle bir gidiş tasarlandığı konuşuluyor. Kaynak: Gecce.com

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

melisa En beğenilen yorum
seni unutmayacağım Tülay (Nesrin Cavadzade) :'(
Damla
Keşke ayrilmasaydi yaa